I Lekeland Hafjell ved siden av hotellet kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger m.m. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage. Her er det ingen organisert lek, barna får utviklet sin kreativitet ved å skape sine egne leker og regler. Det er satt begrensninger på antall gjester som kan oppholde seg samtidig i lekelandet på grunn av smittevernhensyn. Vi anbefaler at man bestiller billett på forhånd for å være sikret plass.  

Gratis besøk til Lekeland

Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Barn med følge av voksne som bor på hotellet har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der. (tidene kan variere så ta kontakt med resepsjonen for oppdatert informasjon). Inngang til Lekeland om kvelden er direkte fra hotellet. I sommersesongen åpnes Lekeland Hafjell (18 - 21). Følg korridor i første etasje rett frem og da komme du til dør merket Lekeland. Tilbudet om gratis lekeland om kvelden gjelder kun for boende gjester på Hafjell Hotell.

Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 900 m2 for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 1 til ca.12 år.  Hos oss har barna det kjempegøy, samtidig som de får vært i bevegelse i trygge omgivelser. Barna får styrket motorikk og testet sine ferdigheter! Det finnes egne avdelinger tilpasset barn i alderen 0-3 år og 2-4 år.  Alle lekeinnretningene er sikret og godkjent iht. norske lover og forskrifter.

 

Lekeland Hafjell

Åpningstider

Lekelands ordinære åpningstider er lørdager og søndager 11.00 - 18.00.

Åpent hver dag fra 22. juni - 18. august 11:00-18:00

Bursdager i Lekeland

I Lekeland Hafjell kan barna også holde sin private bursdagsfest. Lekelandet har fire bursdagsrom i ulik størrelse. I alle bursdagsrom er det egen trone for bursdagsbarnet, og en egen bursdagsvert vil stå for serveringen.

Barna har kun adgang med voksen (minimum 16 år), og det er de voksnes ansvar å påse at barna følger reglene for innretningene. Denne regelen gjelder også for hotellets gjester som besøker Lekeland etter ordinær åpningstid. 

Lilleputthammer familiepark

I sommersesongen og høsten er Lilleputthammer familiepark åpen og da er hotellet lokalisert midt i "smørøyet" for opplevelser. Det er kun 100 meter å gå til Lekeland og Lilleputthammer fra Hafjell Hotell.  Vi anbefaler at du kjøper Olas superpakke som inkluderer billetter til Lilleputthammer familiepark dersom du bor flere dager på hotellet.  Det lønner seg.

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen er lokalisert 3 km fra Hafjell Hotell.