Cateringmeny 

Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging, med inspirasjon fra hele verden. 

Roger H Kjøkkensjef 

Hafjell Hotell ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og tilrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. 

Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv omgås gjestene dine? 

Leie kokk

Pris kokk: 500,- per time Pris servitør: 500,- per time. Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss. Pris for 3-retters meny er 525,- per person. Sett sammen din egen 3-retters meny, ut i fra alternativene under: 

Generelt 
Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring. 

Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. 

Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. 

3-retters meny

Sett sammen deres 3-retters meny, fra alternativene under: Pris for 3-retters meny: kr 525.- per person 
Minimumbestilling 10 personer. Bestilling forutsetter at hele selskapet bestiller samme meny. Er dere færre, ring oss for å finne løsninger! 

Forretter 
Skogsoppsuppe med jordskokkchips, urteolje og foccacia. Inneholder: melk, hvete 
Grillet grønn asparges med spekeskinke 
Toast Skagen Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep 

Hovedretter 
Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, mandelpotetpuré og stekte rotgrønnsaker Inneholder: Melk, selleri 
 
Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges Inneholder: Melk 
Laksefilet med paprikasaus, dillpoteter, gulrothummus og syltet squash Inneholder: Melk 

Desserter 
Brunostpannacotta med blåbær Inneholder: Melk 
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær Inneholder: Melk 
Cheese cake med salt karamell og mango Inneholder: Egg, hvete, havre, melk 

Tapas

Chefs Tapas 475,- per person (minimum 10 personer) 
Varmt: 
Albondigas med Mojo rojo (3 p.p), bakte småpoteter med aioli (5 p.p), Chorizo semicurado (50 g p.p) Scampi Diablo (3 p.p), Tigerwings (4 p.p), Saltristede Padrones (3 p.p) 

Kaldt: 
Potettortilla (50 g p.p), Manchego (30 g p.p), Serrano (30 g p.p), tomat og vannmelonsalat, oliven Tapenade, hummus, Libabrød, Foccacia 

Koldtbord

Koldtbord med varmretter 325,- per person (min 12 pers.) 
Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål og gulerøtter, kokte poteter, fløtesaus 
Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roast beef med sprøstekt løk og remulade, egg med majones og reker 
Rørte tyttebær, rømme, brød, flatbrød og smør 
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, sjokolademousse 

Gryteretter

Viltgryte (350 gram) med potetmos salat, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre kr 255,- 
Finnbiff (300 gram) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, rug, hvete, havre kr 285,- 

Frokostcatering til hytta

Frokostcatering 185,- per person
Hvitost (3 skiver) Brunost (15 g.) Kokt skinke (2 skiver) Salami (2 skiver) Syltetøy (30 G.) Tomat Agurk Kokt egg (1 stk.) Frukt Melk (2 dl.) Juice (2+2 dl.) Brød (4 skiver) Knekkebrød (1 skive) Smør 
Tillegg til frokost: Roast beef (30 g.)  25,- p.p. Spekeskinke (20 g.) 25,- p.p. Røkelaks (30 g.)  25,- p.p. Eggerøre (50 g.)  20,- p.p.

Last ned cateringmeny