Cateringmeny 

Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging, med inspirasjon fra hele verden. 

Roger Herold Kjøkkensjef 

Hafjell Hotell ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og tilrettelegger for allergikere.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller bestilling av catering.  Send e-post til kjøkkensjef [email protected]

Cateringmeny

(se generelle betingelser nederst)

Koldtbord med varmretter 355,- per person (min 10 pers.)
Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål, gulrøtter, kokte poteter og fløtesaus
Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roastbiff med sprøstekt løk og remulade
Egg med majones og reker, rørte tyttebær
Rømme, brød, flatbrød og smør
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus

Chefs Tapas 475,- per person (min 10 pers.)
Varmt:
Albondigas med Mojo rojo (4 p.p)
Saltbakte småpoteter (6 p.p)
Chorizo semicurado (50 g p.p)
Scampi Diablo (4 p.p)
Saltristede Padrones (3 p.p)
Kaldt:
Potettortilla (50 g p.p)
Manchego (30 g p.p)
Serrano (30 g p.p)
Chorizo (30g p.p)
Marinert sopp, oliven, aioli og foccacia


Plukkbuffé kr 375,- per person (min 10 pers.)
Varmt:
Saltbakte småpoteter (6 p.p), tigerwings (4 p.p), sliders med pulled pork og sriracha mayo (2 p.p), maiskolbe med chimmichurri og parmesan (2 biter p.p) og sticky ribs ( 2 p.p)
Kaldt:
Caesarsalat, blue cheese dip & stangselleri, marinert sopp, oliven, aioli, foccacia og spekemat.

kr 255,- per person (min 10 pers.)
Fenalår (30g p.p), spekeskinke (50 g p.p), morpølse (30g p.p), elgpølse (30g p.p), potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, brød og smør.
Rømmegrøt i tillegg (2,5 dl med smeltet smør, sukker og kanel) kr 75,- per person

3 Retters meny Bestselger’n kr 565,- per person (min 10 pers.)
Skogsoppsuppe med bacon Crunch og foccacia
Inneholder: melk, hvete
*
Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, mandelpotetpuré og stekte rotgrønnsaker
Inneholder: Melk, selleri
*
Brunostpannacotta med blåbær
Inneholder: Melk

3 Retters meny Klassikern kr 565,- per person (min 10 pers.)
Toast Skagen
Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep
*
Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges
Inneholder: Melk
*
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær
Inneholder: Melk

Gryteretter (min 10 pers.)
Viltgryte (350 gram) med potetmos, salat, tyttebær, flatbrød og smør.
Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre
kr 255,-
Finnbiff (300 gram) med potetmos, gulrøtter, tyttebær, flatbrød og smør.
Inneholder: Melk, rug, hvete, havre
kr 285,-
 
Bestill kokken hjem eller til hytta

Hvorfor ikke ha en av våre kokker i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten. Ta kontakt for en uforpliktende prat om menyer og hva vi kan tilby
Pris kokk: 550,- per time
Pris servitør: 550,- per time

Generelt
Priser:
Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.  Alternativt kan dere hente catering på hotellet som take away på avtalt tidspunkt.

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.

Avbestillingsrutiner catering/selskap:

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 3 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av totalbeløpet.

Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.