Catering i Hafjell

Hafjell Hotell tilbyr catering i Hafjell. Se vår spennende cateringmeny. Vi leverer til hytter og selskaper i destinasjonen. 

Cateringmeny 
Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging , med inspirasjon fra hele verden. 
 
Roger H Kjøkkensjef 
 
Vi ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og  tillrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv omgås gjestene dine? 
 
Pris kokk: 500,- per time Pris servitør: 500,- per time. Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss. Pris for 3-retters meny er 525,- per person. Sett sammen din egen 3-retters meny, utifra alternativene under: 
 
Generelt 
Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl.  mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring. 
Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. 
Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. 

Tre retters cateringmeny

Sett sammen deres 3-retters meny, utifra alternativene under: Pris for 3-retters meny: 525 ,- per person 
 
Forretter 
Skogsoppsuppe med jordskokkchips, urteolje og foccacia Inneholder: melk, hvete 
Grillet grønn asparges med spekeskinke Toast Skagen Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep 
 
Hovedretter 
Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, mandelpotetpuré  og stekte rotgrønnsaker Inneholder: melk, selleri 
Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges Inneholder: melk 
Laksefilet med paprikasaus, dillpoteter, gulrothummus og syltet squash Inneholder: melk 
 
Desserter 
Brunostpannacotta med blåbær Inneholder: melk 
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær Inneholder: melk 
Cheese cake med salt karamell og mango Inneholder: egg, hvete, havre, melk 

Tapascatering

Chefs Tapas 475,- p.p (minimum 10 personer) 
Varmt: Albondigas med Mojo rojo (3 p.p), bakte småpoteter med aioli (5 p.p), Chorizo semicurado (50g p.p), Scampi Diablo (3 p.p), Tigerwings (3p.p), Saltristede Padrones (3 p.p) 
Kaldt: Potettortilla (50g p.p) Manchego (30g p.p) Serrano (30g p.p) tomat og vannmelonsalat, Oliven Tapenade, Hummus, Libabrød, Foccacia 

Catering koldtbord

Koldtbord med varmretter 325,- p.p (min 12 pers.) 
Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål og broccoli, kokte poteter, fløtesaus 
Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roastbeef med sprøstekt løk og remulade, egg med majones og reke 
Rørte tyttebær, rømmebrød, flatbrød, smør 
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, sjokolademousse 

Catering gryteretter 

Viltgryte (350 gram) med potetmos salat, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre  255,- 
Finnbiff (300 gram) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, rug, hvete, havre  265,- 

Frokostcatering 

Hvitost, brunost, kokt skinke, salami, syltetøy, tomat, agurk, kokt egg, frukt, melk, juice, brød, knekkebrød og smør 
Tillegg til frokost: Roastbeef  25,- p.p. Spekeskinke 25,- p.p. Røkelaks  25,- p.p. Eggerøre  20,- p.p.