Cateringmeny 

Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging, med inspirasjon fra hele verden. 

Roger Herold Kjøkkensjef 

Hafjell Hotell ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og tilrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.  Send e-post til [email protected]

Cateringmeny

Koldtbord med varmretter
355,- p.p (min 12 pers.)
Elgkarbonader med stekt løk
Kyllinglår
Dampet blomkål og gulrøtter
Kokte poteter
Fløtesaus
Spekeskinke med potetsalat
Røkt laks med eggerøre
Gjestegardens roastbeef med sprøstekt løk og remulade
Egg med majones og reke
Rørte tyttebær
Rømme
Brød
Flatbrød
Smør
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus

Chefs Tapas
475,- p.p (min 10 pers.)
Varmt:
Albondigas med Mojo rojo (4 p.p)
Saltbakte småpoteter (6 p.p)
Chorizo semicurado (50 g p.p)
Scampi Diablo (4 p.p)
Saltristede Padrones (3 p.p)
Kaldt:
Potettortilla (50 g p.p)
Manchego (30 g p.p)
Serrano (30 g p.p)
Chorizo (30g p.p)
Marinert sopp
Oliven
Aioli
Foccacia


Plukkbuffé
375,- p.p (min 10 pers.)
Varmt:
Saltbakte småpoteter (6 p.p)
Tigerwings (4 p.p)
Sliders med pulled pork og srirachamayo (2 p.p)
Mais kolbe med chimmichurri og parmesan (2 biter p.p)
Sticky ribs ( 2 p.p)
Kaldt:
Caesarsalat
Blue cheese dip & stangselleri
Marinert sopp
Oliven
Aioli
Foccacia
Spekemat
255,- pr person (min 10 pers.)

Fenalår (30g p.p)
Spekeskinke (50 g p.p)
Morpølse (30g p.p)
Elgpølse (30g p.p)
Potetsalat
Eggerøre
Rømme
Flatbrød
Brød
Smør
Rømmegrøt i tillegg
(2,5 dl m. smeltet smør, sukker og kanel)
75,- pr person


3 Retters meny Bestselger’n

Skogsoppsuppe med baconcrunch og foccacia
Inneholder: melk, hvete
*
Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, Mandelpotetpuré
og stekte rotgrønnsaker
Inneholder: Melk, selleri
*
Brunostpannacotta med blåbær
Inneholder: Melk
565,-

3 Retters meny Klassikern
Toast Skagen
Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep
*
Helstekt ytrefilet av norsk okse,
Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac,
sautert sopp og asparges
Inneholder: Melk
*
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær
Inneholder: Melk
565,-

Gryteretter

Viltgryte (350g) med potetmos, salat, tyttebær. Flatbrød og smør.
Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre
255,-
Finnbiff (300g) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og
smør.
Inneholder: Melk, rug, hvete, havre
285,-

Generelt
Priser:
Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers
gjenskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr
termokasse.
Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.
Avbestillingsrutiner catering/selskap:

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 3 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.

Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.