Lilleputthammer er en unik park for småbarnsfamilier - her får barna nærhet, opplevelser, lek og moro i en hjertevarm og trygg atmosfære.

Bestill rabatterte dagsbilletter til Lilleputthammer familiepark

Olas superpakke

Hafjell Hotell samarbeider med Lilleputthammer og hos oss kan du få kjøpt Olas superbilletter for hele oppholdet. Disse er perfekte når dere ønsker å høy super fleksibilitet på når dere ønsker å besøke parken. Dessuten er Hafjell Hotell nærmeste hotellet til Lilleputthammer - bare 50 meter fra familieparken. Så du kan enkelt gå til og fra rommet deres, om det skulle være behov for en hvil i løpet av dagen. 

Lilleputthammer i Hafjell er den eneste familieparken i Norge spesielt tilrettelagt for barn opptil 9 år. Her føler barna seg hjemme. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna ha en "actiondag" med tog, biler, båter, karusell, oppleve sirkus, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på trampoliner.

I Lilleputthammer er vi opptatt av at barna skal føle glede og mestring innenfor trygge rammer. Rundt om i parken finnes mange sittegrupper, sandkasser, vippehusker, trampoliner, hinderløype, hoppeputer m.m. Vi har trillevogner til utlån. Det finnes stellerom på alle toaletter og vi har egne ammerom i Miniputthuset.

I Lilleputthammer er også Olas klatrepark. Denne passer for barn mellom 5 og 10 år og er lokalisert i furuskogen sør for Lilleputthammer familiepark. Olas klatrepark består av en øvelsesløype, selve klatreparken med 13 klatreelementer og deretter en zipline med 2 klatreelementer. Totalt er Olas klatrepark 135 meter lang. I 2019 ble det også bygget en egen klatreløype beregnet for barn mellom 3 og 5 år.  Denne er rett ved siden av Olas klatrepark.

Miniputt by

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet, bygd i målestokk 1:4. For voksne gir Lilleputthammer Familiepark et historisk tilbakeblikk til 1930-tallet med datidens forretninger, hotell og kafeer. Her finnes 44 forretninger, 2 hotell, 3 kafeer, 2 bakeri, politi og kino. Her finner du alt fra J. Bøhmers Isenkramforretning og Th. Julins Broderiforretning til Pølsemaker Johansen.

Til husene er det benyttet 2830 spesiallagde isolerte vindusglass, ca 1 million listverk og 80.000 takstein. I Kulturhuset kan du lese mer om historien til Lilleputthammer.

For mer informasjon om Lilleputthammer familiepark