Lilleputthammer er en unik park for småbarnsfamilier - her får barna nærhet, opplevelser, lek og moro i en hjertevarm og trygg atmosfære.

Lilleputthammer

Lilleputthammer i Hafjell er den eneste familieparken i Norge spesielt tilrettelagt for barn opptil 9 år. Her føler barna seg hjemme. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna ha en "actiondag" med tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på trampoliner.  Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. 

I Lilleputthammer er vi opptatt av at barna skal føle glede og mestring innenfor trygge rammer. Rundt om i parken finnes mange sittegrupper, sandkasser, vippehusker, trampoliner, hinderløype, hoppeputer m.m. Vi har trillevogner til utlån. Det finnes stellerom på alle toaletter og vi har egne ammerom i Miniputthuset.

Høståpen familiepark

Opplev Lilleputthammer om høsten. Familieparken holder åpent hver lørdag og søndag fra 24.august til 13.oktober. I høstferien uke 40 er det åpent alle dager. Velkommen til Lilleputthammer i løpet av høsten for da er Gudbrandsdalen og Hafjell på sitt vakreste med flotte høstfarger. 

Følgende attraksjoner vil være åpen i sensommer og høst (værforbehold)
Nostalgikarusell
Elbiler
Oldefarsbiler
Lilleputthammertoget
Olas froskehopp
Berg- og dalbane 
Pariserhjul
Klatretårnet
Olatoget
Gravemaskinene
Trampoline
Hinderløypa
Olas klatrepark
Klatreløypa for de minste barna
Olas skattejakt

Åpne spisesteder:
Park Caféen (her serverer vi baguetter, kaker/vafler, wienerpølser, toast, hveteboller, kaffe, brus på flaske)
Barnas bokby

I tillegg anbefaler Lilleputthammer Hafjell Hotell som er vår nærmeste nabo der har de lunsjretter og a la carte.

Åpningstider for høståpent Lilleputthammer:
10.00 - 16.00

OLAS KLATREPARK

Olas klatrepark som er en spennende nyhet. Klatreparken passer for barn mellom 5 og 10 år og er lokalisert i furuskogen sør for Lilleputthammer familiepark.  Olas klatrepark består av en øvelsesløype, selve klatreparken med 13 klatreelementer og deretter en zipline med 2 klatreelementer. Totalt er Olas klatrepark 135 meter lang. I år er det også bygget en egen klatreløype beregnet for barn mellom 3 og 5 år.  Denne er rett ved siden av Olas klatrepark.

DEN LILLE BYEN
Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet, bygd i målestokk 1:4. For voksne gir Lilleputthammer Familiepark et historisk tilbakeblikk til 1930-tallet med datidens forretninger, hotell og kafeer. Her finnes 44 forretninger, 2 hotell, 3 kafeer, 2 bakeri, politi og kino. Her finner du alt fra J. Bøhmers Isenkramforretning og Th. Julins Broderiforretning til Pølsemaker Johansen.I "Storgata" i Lilleputthammer finnes kulturhus, lekehus, Ola og Hedda's klubbhus, kino, ballhus, miniputthus med ammekrok, klossehus, toglekehus, snekkerhus, billedbokhus, tegneseriehus, faktabokhus, mysterie- og ungdomslitteraturhus og "da mor og far var små hus".

Til husene er det benyttet 2830 spesiallagde isolerte vindusglass, ca 1 million listverk og 80.000 takstein. I Kulturhuset kan du lese mer om historien til Lilleputthammer.

For mer informasjon om Lilleputthammer familiepark