En minnestund etter begravelsen sammen med familie og venner er en fin stund å samles for å minnes den avdøde. Hafjell Hotell dekker opp og pynter lokalet, slik at minnestunden skal bli en verdig avslutning på en tung og vanskelig dag.

Vi har klargjort noen alternativer som inneholder det som er naturlig på en slik dag. Disse alternativene kan selvsagt tilpasses og skreddersys slik at markeringen blir nøyaktig slik dere ønsker det. Dersom dere har egne ønsker når det gjelder mat og oppdekking er det bare å ta kontakt så skal vi sammen finne en løsning på dette.

Kontakt oss så hjelper vi deg med å organisere en minnestund for familien og nære venner. Hafjell Hotell ligger i sentrum av Øyer kommune, kun 15 km fra Lillehammer.

Minnestundpakke nr.1 
Fire snitter med røkelaks, brie, roastbiff og kokt skinke. Kringle og kaffe 285,- per person.
Marsipankake 65,- per person

Minnestundpakke nr.2 
1 stk. karbonadesmørbrød, fire snitter med brie, roastbiff og røkelaks. Kringle og kaffe 310,- per person
Marsipankake 65,- per person

Minnestundpakke nr.3 
Koldtbord med varmretter: Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål og gulerøtter, kokte poteter og fløtesaus.
Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roastbeef med sprøstekt løk og remulade. Egg med majones og reke, rørte tyttebær, rømme, brød, flatbrød og smør
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, sjokolademousse 425,- per person (minimum 12 personer)

Last ned meny minnestund