Konfirmasjonsfest

Konfirmasjonsfest

Lokale til konfirmasjonsfest

Dagen hvor den lille, store poden står i sentrum og skal feires. Fra gammelt av markerte konfirmasjonen da ungdommen tredde inn i de voksnes rekker. I dag holder de gjerne litt lenger på barnet i seg, heldigvis. Men konfirmasjonen er et valg konfirmanten selv har tatt, og de vil gjerne være med på å bestemme hvordan dagen skal være. Vi på Hafjell hotell bistår med lokale, oppdekning og mat for anledningen – og veldig gjerne i tett dialog med arrangøren selv. Slik at dagen blir akkurat slik konfirmanten ønsker. Kontakt oss for et pristilbud

Meny konfirmasjonsfest

Hafjell Hotell har ulike menyer for konfirmasjonsmiddager og vi bruker lokalene Hafjellsalen, Øyersalen og de ulike stuene i restauranten. I tillegg leverer vi catering til din konfirmasjon i Øyer kommune. I Øyer prestegjeld skjer innskriving til konfirmasjon rett etter jul for 9. klassingene. Selve konfirmasjonen skjer i september.

Når den store dagen nærmer seg inviterer vi gjerne konfirmant med foreldre til oss på Hafjell Hotell til en hyggelig samtale og gjennomgang av selskapet og detaljene. Bordplan med bordkort, egne kaker, blomsterdekorasjoner og bordpynt kan leveres hotellet for oppbevaring i forkant av selskapet.

 

Tilbud på konfirmasjonsfest

Ta kontakt for en samtale og visning. Telefon 61 28 55 50 eller e-post [email protected]