Overnatting i Hafjell

Velg mellom dobbeltrom, familierom og suiter

Hotellrom

Double room

Juniorsuite

Bath

Universell utformet hotellrom

Bryllupssuiten vår

Bryllupssuite

Sofa bryllupssuite

Kjøkken seniorsuite

kitchen senior suite

Senior suite

Det lille og koselige hotellet i Hafjell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum 50 meter fra Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har dobbeltrom, familierom og suiter for de som ønsker overnatting. Alle våre rom har blant annet kjøleskap, TV, vannkoker og internett. Noen av våre rom har universell utforming. 

TILBUD OG PAKKER FRA HAFJELL HOTELL

Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend med halvpensjonstilbud som inkluderer overnatting og frokostbuffet og en 3-retters middag eller buffet i restauranten på hotellet. Oppholdslengde er 1 til 3 netter. Vi anbefaler dere å bestille tidlig for mange av våre populære helger i vinter er i ferd med å bli fullbooket.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
TILBUD
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Bestill halvpensjon hos oss på Hafjell Hotell i skisesongen med frokostbuffet og en 3-retters middag eller rikholdig buffet om kvelden i restauranten på hotellet. Spesielt populært er tilbudet i julen, nyttår og vinterferie. Velkommen til Hafjell Hotell for skiferie med god mat og lun stemning.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
TILBUD
.Olas superpakke Hafjell Hotell

.Olas superpakke Hafjell Hotell

Bestill Olas superpakke på Hafjell Hotell for helger og sommerferie og få overnatting og inngangsbillett til Lilleputthammer under hele ditt opphold. Olas superbillett gir deg ekstra fleksibilitet på din ferie, sånn at du kan komme og gå som du vil og utnytte attraksjonene og opplevelsene i Lilleputthammer Familiepark. Rabatt på Olas Superpakke opphold lørdag og søndag i juli måned.

  • Frokost
  • Olas Superbillett
TILBUD