Overnatting i Hafjell

Velg mellom dobbeltrom og suiter

Hotellrom

Double room

Juniorsuite

Bath

Universell utformet hotellrom

Bryllupssuiten vår

Bryllupssuite

Sofa bryllupssuite

Kjøkken seniorsuite

kitchen senior suite

Senior suite

Det lille og koselige hotellet i Hafjell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum 50 meter fra Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har dobbeltrom og suiter for de som ønsker overnatting. Alle våre rom har blant annet kjøleskap, TV, vannkoker og internett. Noen av våre rom har universell utforming. Til Hafjell Alpinsenter er det 700 meter.

TILBUD OG PAKKER FRA HAFJELL HOTELL

Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend med halvpensjonstilbud som inkluderer overnatting og frokostbuffet og en 3-retters middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet. Oppholdslengde er 1 til 3 netter. Vi anbefaler dere å bestille tidlig for mange av våre populære helger i skisesongen er i ferd med å bli fullbooket.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
TILBUD
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Bestill halvpensjon hos oss på Hafjell Hotell i skisesongen med frokostbuffet og en 3-retters middag eller rikholdig buffet om kvelden i restauranten på hotellet. Oppholdslengde er fra 4 til 9 døgn. Spesielt populært er tilbudet i julen, nyttår og i vinterferien. Velkommen til Hafjell Hotell for skiferie med god mat og lun stemning.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
TILBUD
Olas superpakke

Olas superpakke

Olas Superbillett inkluderer Lilleputthammer under hele ditt opphold, ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Gjør noe koselig med barna i høstferien! Besøk Hafjell hotell og Lilleputthammer til en god pris. Med Olas superbillett får du fri inngang til Lilleputthammer under ditt opphold - perfekt for å ha fleksibilitet under ditt opphold. Nå er det 10% online rabatt på Olas Superpakke for Hafjell Hotell.

  • Frokost
  • Olas Superbillett
TILBUD