Overnatting i Hafjell

Velg mellom dobbeltrom og suiter

Hotellrom

Double room

Juniorsuite

Bath

Universell utformet hotellrom

Bryllupssuiten vår

Bryllupssuite

Sofa bryllupssuite

Kjøkken seniorsuite

kitchen senior suite

Senior suite

Det lille og koselige hotellet i Hafjell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum 50 meter fra Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet har dobbeltrom og suiter for de som ønsker overnatting. Alle våre rom har blant annet kjøleskap, TV, vannkoker og internett. Noen av våre rom har universell utforming. Til Hafjell Alpinsenter er det 700 meter.

TILBUD OG PAKKER FRA HAFJELL HOTELL

Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend med halvpensjonstilbud som inkluderer overnatting og frokostbuffet og en 3-retters middag eller buffet i restauranten på hotellet. Oppholdslengde er 1 til 3 netter. Vi anbefaler dere å bestille tidlig for mange av våre populære helger i vinter er i ferd med å bli fullbooket.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
TILBUD
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Bestill halvpensjon hos oss på Hafjell Hotell i skisesongen med frokostbuffet og en 3-retters middag eller rikholdig buffet om kvelden i restauranten på hotellet. Oppholdslengde er fra 4 til 9 døgn. Spesielt populært er tilbudet i skiferie, vinterferie og påsken. Velkommen til Hafjell Hotell for skiferie med god mat og lun stemning.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
TILBUD
Olas superpakke

Olas superpakke

Bestill Olas superpakke på Hafjell Hotell for helger og sommerferie i 2024 og få overnatting og inngangsbillett til Lilleputthammer under hele ditt opphold. Olas superbillett gir deg den ekstra fleksibiliteten på din ferie, sånn at du kan komme og gå som du vil og utnytte attraksjonene og opplevelsene i Lilleputthammer Familiepark.

  • Frokost
  • Olas Superbillett
TILBUD