OL salen

Selskap

Selskap på Hafjell hotell

Vi hjelper deg med å skape rammene rundt ditt selskap

Selskap på Hafjell hotell

Selskap Hafjell Hotell

Minnestund

Finstua

Minnestund

En verdig samling rundt en viktig markering. En minnestund er en viktig markering. En dag som innvolverer mye følelser. Ved en slik anledning er det godt å slippe marlaging og rydding. Hos oss kan man skape en verdig ramme rundt minnestunden i en av våre stuer. Vi dekker opp og pynter lokalet, slik at minnestunden skal bli en verdig avslutning på en tung og vanskelig dag. Vi har klargjort noen alternativer som inneholder det som er naturlig på en slik dag. Disse alternativene kan selvsagt tilpasses og skreddersys slik at markeringen blir nøyaktig slik dere ønsker det. Dersom dere har egne ønsker når det gjelder mat og oppdekking er det bare å ta kontakt så skal vi sammen finne en løsning på dette. Se tilbud her Kontakt oss så hjelper vi deg med å organisere en minnestund for familien og nære venner. Hafjell Hotell ligger i sentrum av Øyer kommune, kun 15 km fra Lillehammer.

  • minnestund

Catering levert til din hytte

Tapas

Konfirmasjonsfest

Lokale til konfirmasjonsfest Dagen hvor den lille, store poden står i sentrum og skal feires. Fra gammelt av markerte konfirmasjonen da ungdommen tredde inn i de voksnes rekker. I dag holder de gjerne litt lenger på barnet i seg, heldigvis. Men konfirmasjonen er et valg konfirmanten selv har tatt, og de vil gjerne være med på å bestemme hvordan dagen skal være. Vi på Hafjell hotell bistår med lokale, oppdekning og mat for anledningen – og veldig gjerne i tett dialog med arrangøren selv. Slik at dagen blir akkurat slik konfirmanten ønsker. Kontakt oss for et pristilbud Meny konfirmasjonsfest Hafjell Hotell har ulike menyer for konfirmasjonsmiddager og vi bruker lokalene Hafjellsalen, Øyersalen og de ulike stuene i restauranten. I tillegg leverer vi catering til din konfirmasjon i Øyer kommune. I Øyer prestegjeld skjer innskriving til konfirmasjon rett etter jul for 9. klassingene. Selve konfirmasjonen skjer i september. Når den store dagen nærmer seg inviterer vi gjerne konfirmant med foreldre til oss på Hafjell Hotell til en hyggelig samtale og gjennomgang av selskapet og detaljene. Bordplan med bordkort, egne kaker, blomsterdekorasjoner og bordpynt kan leveres hotellet for oppbevaring i forkant av selskapet.   Tilbud på konfirmasjonsfest Ta kontakt for en samtale og visning. Telefon 61 28 55 50 eller e-post [email protected]      

  • konfirmasjonsfest

Bryllupsfest

Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og Hafjell Hotell har lang erfaring med å arrangere brylluper. Vi hjelper deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag. Ta kontakt med Hafjell Hotell for et pristilbud eller visning. Bryllupspakker Vi har satt sammen ulike bryllupspakker, og gir dere med dette tilbudet mulighet til å lage et budsjett som er lett å holde oversikt på. I alle våre bryllupspakker er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og projektor. Øyersalen I dette lokalet gjenskapes stemningen fra storstuen på gårdene i Gudbrandsdalen. Et flott dekorert lokale som danner en hyggelig ramme for bryllup og andre sammenkomster. Lokalet egner seg for: 15-50 personer Hafjellsalen Dette er vårt største av våre selskapslokaler. Rommets tema er OL på Lillehammer i 1994, og her finner en flere gjenkjennende elementer fra seremonier og aktiviteter tilknyttet OL. Det er en uteplass i tilknytning til lokalet, og det har egen inngang som kan benyttes. Lokalet egner seg for 50-100 personer Dagligstua Denne stuen egner seg for mindre bryllup og selskap, og har en lun atmosfære. Stuen ligger i vårt restaurantområde, og har skyvedører som kan lukkes. Lokalet egner seg for: 10-25 personer. I alle våre priser er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og projektor.   Musikk Musikk og underholdning må dere gjerne ordne selv, men om det er et ønske kan vi sette dere i kontakt med lokale musikere som vi har god erfaring med.Fotografering Hafjell Hotell kjenner til gode fotografer som kan forevige den store dagen for dere.

  • Bryllupsfest