OL-salen på 200 m2 er vårt største konferansersal, og kan deles inn i tre mindre saler. OL-salen med tilstøtende grupperom og pausearealer utgjør en hyggelig ramme rundt arrangementer på opptil 200 personer. Salene er dekorert med effekter fra de Olympiske lekene i 1994. Så her kan du vandre rundt og mimre tilbake til de kalde vinterdagene, som virkelig plasserte Norge på kartet.

Utenfor lokalene er det en hyggelig svalgang hvor vi stter frem forfriskninger etter ønske. Toaletter og avslapningsområde er også tilknyttet salene.

I OL-salen finnes det takmontert prosjektorer mot midtstilt lerret. Dessuten takmontert prosjektor midt i salen som hjelpeprosjektor med frontprosjektor. Det er takmonterte PA-høytalere for tale og musikk. Miksebord for lyd. 1 stk. fastmontert trådløs håndholdt mic, 2 stk fastmontert mygg med headset, x-antall faste håndholdte mic.

Vår arrangementsansvarlig på hotellet hjelper deg gjerne med det praktiske. Det er viktig å innhente informasjon om deltagerne med tanke på særlige behov knyttet til eksempelvis ulike former for allergi eller funksjonshemninger. Ta kontakt med oss for mer informasjon og eventuelt et pristilbud på kurs- og konferanser.

m2 ikon
215
Max antall
Max antall 200
Kino ikon
200 stk
Klasse ikon
150 stk
U-bord
60 stk
prosjektor ikon
3 stk
Lerret ikon
3 stk
wifi ikon
Ja
Teleslynge ikon
Ja