Bryllupsfest

Bryllupsfest

Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og Hafjell Hotell har lang erfaring med å arrangere brylluper. Vi hjelper deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag. Ta kontakt med Hafjell Hotell for et pristilbud eller visning.

Bryllups suite

Bryllupspakker

Vi har satt sammen ulike bryllupspakker, og gir dere med dette tilbudet mulighet til å lage et budsjett som er lett å holde oversikt på. I alle våre bryllupspakker er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og projektor.

Øyersalen

I dette lokalet gjenskapes stemningen fra storstuen på gårdene i Gudbrandsdalen. Et flott dekorert lokale som danner en hyggelig ramme for bryllup og andre sammenkomster. Lokalet egner seg for: 15-50 personer

Hafjellsalen

Dette er vårt største av våre selskapslokaler. Rommets tema er OL på Lillehammer i 1994, og her finner en flere gjenkjennende elementer fra seremonier og aktiviteter tilknyttet OL. Det er en uteplass i tilknytning til lokalet, og det har egen inngang som kan benyttes. Lokalet egner seg for 50-100 personer

Dagligstua

Denne stuen egner seg for mindre bryllup og selskap, og har en lun atmosfære. Stuen ligger i vårt restaurantområde, og har skyvedører som kan lukkes. Lokalet egner seg for: 10-25 personer.

I alle våre priser er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og projektor.  

Musikk
Musikk og underholdning må dere gjerne ordne selv, men om det er et ønske kan vi sette dere i kontakt med lokale musikere som vi har god erfaring med.

Fotografering
Hafjell Hotell kjenner til gode fotografer som kan forevige den store dagen for dere.