A la carte

A la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.

Fra 12.august
Søndag - torsdag 11.00 - 21.00
A la carte/dagens middag

Fredag - lørdag 11.00 - 22.00
A la carte/dagens middag

Søndager
Dagens middag 13.00 - 18.00
Velg mellom kjøtt eller fisk, dessertbord inkludert (det settes opp et dessertbord)
Kr 225.- per person

Gjestegårdens viltkarbonader kr 189.- ( barneporsjon kr 85)
Sous Chefens håndstekte viltkarbonader av elg fra Øyerfjellet, ekte potetmos, bakte rotfrukter, kremet viltsaus og rørte tyttebær. Inneholder melk og egg.

Kjøkkensjefens Entrecote kr 289.-
200 gram entrecote sous vide i 2 timer på 56 grader. Idaho-poteter, salat, chimichurrismør og kaldpisket bearnaise. Inneholder melk og egg.

Gjestegårdsburger kr 199.- (med bacon kr 15.-. ekstra ost kr 15.-)
170 gram homestyleburger i briochebrød. Aioli, salat, tomat, bbq-saus og engelsk cheddar. Serveres med pommes frites. Inneholder melk, hvete, sennep og egg.

Fisk & skalldyrsuppe kr 189.- (1/2 porsjon kr 105)
Hjemmelaget og kremet, tilsmakt med litt safran. Røkelaks og reker. Serveres med surdeigsbrød. Inneholder melk, skalldyr, fisk, hvete, havre, bygg, sesam og rug.

Wok kr 169.-
Friske grønnsaker, risnudler og vår egen Yakisoba woksaus. Så god at du ikke tror den er vegansk. Inneholder soya og gluten.

Caesarsalat (plain kr 145.-, med kylling og bacon kr 189.-, med reker og røkelaks kr 195.-)
Romanosalat, husets Caesardressing, cocktaildressing, rødløk, parmesan og krutonger. Inneholder egg, hvete, fisk og melk.

Dessert
Cheesecake kr 85.-
Ostekake glasert med salt karamell. Inneholder: melk, egg, hvete og havre.

Creme Brulee kr 75.-
En klassiker man ikke blir lei av. Inneholder: melk og egg.