Beste frokost i Oppland

Jaktsalongen

Elgkarbonade

Catering

Jaktsalongen

Lunsj

Buffet

Middag i Hafjellsalen

Salat

Lunsjretter

Laks

catering

Dessert

Vegetar

kransekake

søtt og godt

Bar Hafjell Hotell

Beste hotellfrokost

Julemat

Julemat catering

Julecatering meny Hafjell Hotell tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god julemat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov. Leie kokk Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk på ditt eget kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv slapper av med gjestene dine? Pris kokk: kr 500,- per time. Pris servitør: kr 500 ,- per time Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss. Forrett Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melkHovedrett Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål Inneholder: egg, melkDessert  Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk kr 395,- per person Hovedrett servert 2 ganger kr 75,- per person Forrett  Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melkHovedrett  Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe Inneholder: melkDessert  Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk kr 445.- per person Hovedrett servert 2 ganger kr 105,- per person Julebord Kald mat Røket laks (30 gram) med eggerøre, kjøkkenets gingravede laks (30 gram) med sennepsaus, sylte (30 gram) og grov sennep, rakfisk (50 gram) med rømme, rødløk og purre, Gjestegårdens roast beef (50 gram) med hjemmelaget potetsalat, lefse, brød, flatbrød og smør Inneholder: fisk, sennep, egg, melk, glutenVarm mat  Ribbe (3 biter per person), medisterkaker (2 stk), julepølse (1 bit), surkål, rødkål. tyttebær, mandel potet og ribbefett Inneholder: egg, melkDesserter  Riskrem med rød saus, multekrem med krumkake Inneholder: melk, gluten 595,- per person Tilvalg pinnekjøtt (250 gram per person) med tradisjonelt tilbehør Inneholder: melk kr 145, Generelt Priser:  Alle priser er oppgitt per person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 1 000,- pr utkjøring. Betaling:  Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss! Utstyr:  All mat leveres i bakker og termokasser.  Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse.  Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. Last ned julecatering

  • catering
  • Julebord

Catering tapas

Tapas catering

Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer tapas som catering. Se våre tapasretter og meny. Tapasmeny Chefs Tapas 475,- p.p (minimum 10 personer)  Varmt: Albondigas med Mojo rojo (3 p.p), bakte småpoteter med aioli (5 p.p), Chorizo semicurado (50g p.p), Scampi Diablo (3 p.p), Tigerwings (3p.p), Saltristede Padrones (3 p.p)  Kaldt: Potettortilla (50g p.p) Manchego (30g p.p) Serrano (30g p.p) tomat og vannmelonsalat, Oliven Tapenade, Hummus, Libabrød, Foccacia  Cateringmeny  Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging , med inspirasjon fra hele verden.    Roger H Kjøkkensjef    Vi ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og  tillrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv omgås gjestene dine?    Pris kokk: 500,- per time Pris servitør: 500,- per time. Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss.    Generelt  Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl.  mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.  Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.  Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. 

  • tapas
  • tapas catering
  • catering
  • Julebord

Catering

Catering

Cateringmeny  Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging, med inspirasjon fra hele verden.  Roger H Kjøkkensjef  Hafjell Hotell ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og tilrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.  Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv omgås gjestene dine?  Leie kokk Pris kokk: 500,- per time Pris servitør: 500,- per time. Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss. Pris for 3-retters meny er 525,- per person. Sett sammen din egen 3-retters meny, ut i fra alternativene under:  Generelt  Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.  Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.  Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.  3-retters meny Sett sammen deres 3-retters meny, fra alternativene under: Pris for 3-retters meny: kr 525.- per person  Minimumbestilling 10 personer. Bestilling forutsetter at hele selskapet bestiller samme meny. Er dere færre, ring oss for å finne løsninger!  Forretter  Skogsoppsuppe med jordskokkchips, urteolje og foccacia. Inneholder: melk, hvete  Grillet grønn asparges med spekeskinke  Toast Skagen Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep  Hovedretter  Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, mandelpotetpuré og stekte rotgrønnsaker Inneholder: Melk, selleri    Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges Inneholder: Melk  Laksefilet med paprikasaus, dillpoteter, gulrothummus og syltet squash Inneholder: Melk  Desserter  Brunostpannacotta med blåbær Inneholder: Melk  Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær Inneholder: Melk  Cheese cake med salt karamell og mango Inneholder: Egg, hvete, havre, melk  Tapas Chefs Tapas 475,- per person (minimum 10 personer)  Varmt:  Albondigas med Mojo rojo (3 p.p), bakte småpoteter med aioli (5 p.p), Chorizo semicurado (50 g p.p) Scampi Diablo (3 p.p), Tigerwings (4 p.p), Saltristede Padrones (3 p.p)  Kaldt:  Potettortilla (50 g p.p), Manchego (30 g p.p), Serrano (30 g p.p), tomat og vannmelonsalat, oliven Tapenade, hummus, Libabrød, Foccacia  Koldtbord Koldtbord med varmretter 325,- per person (min 12 pers.)  Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål og gulerøtter, kokte poteter, fløtesaus  Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roast beef med sprøstekt løk og remulade, egg med majones og reker  Rørte tyttebær, rømme, brød, flatbrød og smør  Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus, sjokolademousse  Gryteretter Viltgryte (350 gram) med potetmos salat, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre kr 255,-  Finnbiff (300 gram) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, rug, hvete, havre kr 285,-  Frokostcatering til hytta Frokostcatering 185,- per person Hvitost (3 skiver) Brunost (15 g.) Kokt skinke (2 skiver) Salami (2 skiver) Syltetøy (30 G.) Tomat Agurk Kokt egg (1 stk.) Frukt Melk (2 dl.) Juice (2+2 dl.) Brød (4 skiver) Knekkebrød (1 skive) Smør  Tillegg til frokost: Roast beef (30 g.)  25,- p.p. Spekeskinke (20 g.) 25,- p.p. Røkelaks (30 g.)  25,- p.p. Eggerøre (50 g.)  20,- p.p. Last ned cateringmeny  

  • catering
  • Julebord
  • tapas catering

Julebord

Julebord

Julebord i Hafjell Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som tilbyr førjulsstemning og deilig julemat. La årets julebord i Hafjell bli en annerledes opplevelse. Ute daler snøen, inne jobber kokkene iherdig med å klargjøre vårt store julebord, i gapahuken til Hafjell Event eller i peisestua på hotellet nyter dere ett glass godt drikke mens kvelden enda er ung. Etter et muntert og godt måltid med julemat avsluttes kvelden med levende musikk og i Peisestuen er det god stemning til ut i de små nattetimer. I Lillehammer regionen vil det være mange spennende arrangementer før jul. World cup i langrenn, julemarked i Lillehammer sentrum og på Maihaugen for å nevne noe. Reis på julebord til Hafjell og opplev snø og julestemning. Hafjell Alpinsenter har åpent store deler av anlegget og på Øyerfjellet er langrennsløypene preparert og klare for skiløpere. Dersom det er ønske om catering til en hytte i forbindelse med julebord anbefaler vi dere å kontakte oss i god tid.  Julebordsweekend Julebordshelgen 22.november - 24.november Julebordshelgen 29.november - 1.desember Julebordshelgen 6.desember - 8.desember Musikk til julebord på Hafjell Hotell Party Express spiller 22. og 23. november  Rolf & Jarle Band spiller 30.november Trubadur Kent Adriansen spiller 7. desember  Husk at på Hafjell Hotell får du en av de beste hotellfrokostene i Oppland. Pris for julebord for ikke boende er kr 579.- per person. Julebordsbuffett serveres fra klokken 18.00 - 21.00.  Musikk fra klokken 22.00 Familiejulebord I tillegg har vi familiejulebord søndager klokken 13.00 - 18.00 24.november, 1.desember og 8.desember.  Pris kr 345.- for voksen, 6 - 12 år kr 173.- og barn under 6 år gratis. For tilbud på julebord ta kontakt med Restaurantsjef Arve Engedal [email protected]

  • Julebord
  • Juleferie
  • catering

Dagligstua

Beste frokost i Oppland

Beste hotellfrokost to år på rad Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost dette året.  Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen. I juni 2018 ble det klart at Hafjell Hotell hadde klart å kopiere bragden og ble kåret igjen til hotellet med den beste hotellfrokosten i Oppland.  I 2019 ble Scandic Valdres Fagernes fylkesvinner, mens Hafjell Hotell og Nythun Høyfjellshotel ble fremhevet for utmerket frokost. Hotellfrokosten Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge. Velkommen til frokost hos oss på Hafjell Hotell. Frokosten serveres 07.30 - 10.00 (mandag - lørdag) og søndag 07.30 - 11.00 Du kan gjerne smøre med deg matpakke fra vår frokostbuffet, det koster kr 75.- inkludert kaffe/te på egen termos. Gi beskjed i resepsjonen.

  • Beste frokost i Oppland
  • breakfast

A la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Fra 12.august Søndag - torsdag 11.00 - 21.00 A la carte/dagens middag Fredag - lørdag 11.00 - 22.00 A la carte/dagens middag Søndager Dagens middag 13.00 - 18.00 Velg mellom kjøtt eller fisk, dessertbord inkludert (det settes opp et dessertbord) Kr 225.- per person Gjestegårdens viltkarbonader kr 189.- ( barneporsjon kr 85) Sous Chefens håndstekte viltkarbonader av elg fra Øyerfjellet, ekte potetmos, bakte rotfrukter, kremet viltsaus og rørte tyttebær. Inneholder melk og egg. Kjøkkensjefens Entrecote kr 289.- 200 gram entrecote sous vide i 2 timer på 56 grader. Idaho-poteter, salat, chimichurrismør og kaldpisket bearnaise. Inneholder melk og egg. Gjestegårdsburger kr 199.- (med bacon kr 15.-. ekstra ost kr 15.-) 170 gram homestyleburger i briochebrød. Aioli, salat, tomat, bbq-saus og engelsk cheddar. Serveres med pommes frites. Inneholder melk, hvete, sennep og egg. Fisk & skalldyrsuppe kr 189.- (1/2 porsjon kr 105) Hjemmelaget og kremet, tilsmakt med litt safran. Røkelaks og reker. Serveres med surdeigsbrød. Inneholder melk, skalldyr, fisk, hvete, havre, bygg, sesam og rug. Wok kr 169.- Friske grønnsaker, risnudler og vår egen Yakisoba woksaus. Så god at du ikke tror den er vegansk. Inneholder soya og gluten. Caesarsalat (plain kr 145.-, med kylling og bacon kr 189.-, med reker og røkelaks kr 195.-) Romanosalat, husets Caesardressing, cocktaildressing, rødløk, parmesan og krutonger. Inneholder egg, hvete, fisk og melk. Dessert Cheesecake kr 85.- Ostekake glasert med salt karamell. Inneholder: melk, egg, hvete og havre. Creme Brulee kr 75.- En klassiker man ikke blir lei av. Inneholder: melk og egg.

  • A la carte

Lunsj

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på alt fra lunsjmeny til velsmakende sommerbuffet. I våre hyggelige stuer i restauranten kan dere spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære. Lunsj i Hafjell Lunsj på Hafjell Hotell er populært blant våre gjester og tilreisende. Rett utenfor hotellet er det også en stor terrasse som er populær om sommeren og høsten blant våre lunsjgjester. Velkommen til en velsmakende lunsj i koselige omgivelser. Lunsjmenyen serveres fra klokken 11 til 17. Lunsjmeny sommeren 2019 Gjestegårdens viltkarbonader kr 189.- (barneporsjon kr 85.-) Sous Chefens håndstekte viltkarbonader av elg fra Øyerfjellet, ekte potetmos, bakte rotfrukter, kremet viltsaus og rørte tyttebær. Inneholder melk og egg. Gjestegårdsburger kr 199.- (bacon kr 15, ekstra ost kr 15.-) 170 gram homestyleburger i briochebrød. Aioli, salat, tomat, bbq-saus og engelsk cheddar. Serveres med pommes frites. Inneholder melk, hvete, sennep og egg. Caesarsalat (Plain 145.-, med kylling og bacon kr 189.-, med reker og røkelaks kr 195.-) Romanosalat, husets Caesardressing, coctailtomat, rødløk, parmesan og krutonger. Inneholder egg, hvete, fisk og melk. Smørbrød Skagensmørbrød kr 145.- Skagenrøre på surdeigsbrød, egg, salat og tomat.  Inneholder: skalldyr, melk, egg, hvete, bygg, sesam, rug og sennep. Karbonadesmørbrød kr 145.- To hjemmelagde elgkarbonader med stekt løk, salat og tomat. Inneholder: melk, egg, hvete, bygg, sesam, rug og sennep. Rekesmørbrød kr 165.- Reker, kokt egg, majones, salat og tomat på surdeigbrød. Inneholder: skalldyr, melk, egg, hvete, havre, bygg, sesam, rug og sennep. Dessert Cheesecake kr 85.- Ostekake glasert med salt karamell. Inneholder: melk, egg, hvete og havre. Creme Brulee kr 75.- En klassiker man ikke blir lei av. Inneholder: melk og egg. Barnemeny Dagens rett i barneporsjon kr 85.- Gjestegårdens elgkarbonader kr 85.- Sous Chefens håndstekte viltkarbonader, ekte potetmos, bakte rotfrukter, kremet viltsaus og rørte tyttebær.  Inneholder melk og egg. Barneburger kr 85.- (med bacon kr 15.-) 100 gram plain hamburger i brød, servert med pommes frites.  Inneholder melk, hvete og egg. Pølse med mos kr 85.- Grillpølse med ekte potetmos. Kan fås med pommes frites. Inneholder melk. Fritert kylling med mac & cheese kr 85.- Inneholder hvete og melk. Til alle barnemenyene er det gratis pinneis.

  • Lunsj

Bryllupsfest

Lokale til bryllupsfest Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og Hafjell Hotell har lang erfaring med å arrangere brylluper. Vi hjelper deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag. Ta kontakt med vår restaurantsjef Arve Engedal [email protected] for et pristilbud eller visning. Vi har ulike bryllupslokaler å tilby: Øyersalen I dette lokalet gjenskapes stemningen fra storstuen på gårdene i Gudbrandsdalen. Et flott dekorert lokale som danner en hyggelig ramme for bryllup og andre sammenkomster. Lokalet egner seg for: 15-50 personer Hafjellsalen Dette er vårt største av våre selskapslokaler. Rommets tema er OL på Lillehammer i 1994, og her finner en flere gjenkjennende elementer fra sermonier og aktiviteter tilknyttet OL. Det er en uteplass i tilknytning til lokalet, og det har egen inngang som kan benyttes. Lokalet egner seg for 50-100 personer Dagligstua Denne stuen egner seg for mindre bryllup og selskap, og har en lun atmosfære. Stuen ligger i vårt restaurantområde, og har skyvedører som kan lukkes. Lokalet egner seg for: 10-25 personer. I alle våre priser er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og prosjektor.  Ta kontakt med vår restaurantsjef Arve Engedal for et tilbud eller visning.

  • Bryllupsfest