Beste frokost i Oppland

Jaktsalongen

Elgkarbonade

Catering

Jaktsalongen

Lunsj

Buffet

Middag i Hafjellsalen

Salat

Lunsjretter

Laks

catering

Dessert

Vegetar

kransekake

søtt og godt

Bar Hafjell Hotell

Beste hotellfrokost

Dagligstua

Julelunsj

Julelunsj

Julelunsj på Hafjell Hotell Hafjell Hotell tilbyr julelunsj for grupper fra 1.november helt frem til jul. Minimum 10 personer. Er dere en mindre gruppe så ta kontakt. Vår tradisjonelle julelunsj er perfekt om du ønsker å gjøre stas på venner, kollega eller kunder.  Vi har flere koselige stuer der dere kan få servert julelunsjen. For reservasjon send bestilling til vår kjøkkensjef Roger Herold [email protected] Ribbelunsj Forrett Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Hovedrett Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål Dessert Riskrem med kirsebærsaus 355.- per person Pinnekjøttlunsj Forrett Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Hovedrett Pinnekjøtt, vossakorv, potet og kålrotstappe Dessert Riskrem med kirsebærsaus 425.- per person Velkommen til julelunsj. 

  • Lunsj

Julelunsj

Julelunsj på jobben

Hva er vel hyggeligere i dette annerledesåret enn å få levert årets julelunsj på jobben. Sette litt ekstra pris på alle, ved å samles på pauserommet til en god matbit? Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med lokale råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge. Våre menyer er basert på råvarer fra Øyerfjellet og distriktet rundt Øyer. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og de som har spesielle behov eller ønsker. Roger H - F & B Manager Julelunsj kan bestilles med kun to dagers varsel via e-post [email protected] eller 61 28 55 50 Julelunsj med ribbe Hovedrett: Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål Inneholder: egg, melk Dessert: Riskrem med kirsebærsaus Inneholder: gluten, melk 255,- per person Julelunsj med pinnekjøtt Hovedrett: Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe Inneholder: melk Dessert: Riskrem med kirsebærsaus Inneholder: gluten, melk 295.- per person Julebord levert på jobben Kald mat Røket laks (30 gram) med eggerøre Kjøkkenets akevittgravede laks (30 gram) med sennepssaus Sylte (30 gram) og grov sennep Rakfisk (50 gram) med rømme, rødløk og purre Gjestegårdens Roastbeef (50 gram) med hjemmelaget potetsalat Lefse, brød, flatbrød og smør Inneholder: fisk, sennep, egg, melk, gluten Varm Mat Ribbe (3 biter per person) Medisterkaker (2 stk) Julepølse (1 bit) Surkål, rødkål. tyttebær, mandel potet og ribbefett Inneholder: egg, melk Desserter Riskrem med rød saus Multekrem med krumkake Inneholder: melk, gluten 595,- per person Tilvalg Pinnekjøtt (250 gram per person) med tradisjonelt tilbehør Inneholder: melk 145,- per person Generelt Priser: Alle priser er oppgitt pr person og inkludert mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- per utkjøring. Alternativt dere henter julelunsj eller julebord som take away. Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse.

  • julelunsj
  • Julebord
  • catering

Lunsj

Lunsj Hafjell Hotell

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på lunsjmeny servert av våre kokker. I våre hyggelige stuer i restauranten kan dere spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære. Lunsj på Hafjell Hotell er populært blant våre gjester og tilreisende. Rett utenfor hotellet er det også en stor terrasse som er populær om sommeren og høsten blant våre lunsjgjester. Velkommen til en velsmakende lunsj i koselige omgivelser.  Åpningstider frem til 18.desember Fredag: 14 - 21 Lørdag: 12 - 21 Søndag:12 - 17 For gruppebestillinger gjelder andre åpningstider. Ta kontakt for mer informasjon eller ett tilbud.   Forretter & Sides Gratinert løksuppe kr 79.- Rakfisk fra Haadem Gard i Valdres kr 135.- Med rømme, rødløk, rødbeter og lompe. Dirty Fries kr 75.- Pommes toppet med bacon Mayo & parmesan Hovedretter Velg mellom Entrecote eller ytrefilet Alt kjøtt er sous vide 54 grader i tre timer. Du velger om du vil ha 180 eller 250 gram. Biff & Bernaise kr 285.-/315.- Serveres med Pommes Frites, sopp og asparges. Pepperbiff kr 245.-/295.- Kjøkkensjefens peppersaus, idahopotet og stekte grønnsaker. Juletallerken kr 245.- Ribbe, julepølse, medisterkake, poteter og rødkål. Lompe og smør. Burger/Vegetarburger kr 145.- Smashburger/Vegetarburger med cheddar, burger Mayo, salat, tomat og picklet rødløk. Gjestegårdens elgkarbonader kr 189.- Håndstekte karbonader av elg fra Øyerfjellet, hjemmelaget potetmos, kremet viltsaus, grønnsaker og tyttebær. Fish & Chips kr 189.- Serveres med Pommes Frites og remulade Dessert Creme brülèe kr 75.- Riskrem med kirsebærsaus kr 75.- Allergener Spør din servitør om allergener. For reservasjon av bord ring 61 28 55 50 eller send e-post til [email protected]

  • Lunsj
  • julelunsj

Vilkarbonader

A la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Åpningstider restaurant frem til 18.desember Fredag: 14 - 21 Lørdag: 12 - 21 Søndag:12 - 17 For gruppebestillinger gjelder andre åpningstider. Ta kontakt for mer informasjon eller ett tilbud. Meny Hafjell Hotell Forretter & Sides Gratinert løksuppe kr 79.- Rakfisk fra Haadem Gard i Valdres kr 135.- Med rømme, rødløk, rødbeter og lompe. Dirty Fries kr 75.- Pommes toppet med bacon mayo & parmesan Hovedretter Velg mellom Entrecote eller ytrefilet Alt kjøtt er sous vide 54 grader i tre timer. Du velger om du vil ha 180 eller 250 gram. Biff & Bernaise kr 285.-/315.- Serveres med Pommes Frites, sopp og asparges. Pepperbiff kr 245.-/295.- Kjøkkensjefens peppersaus, idahopotet og stekte grønnsaker. Juletallerken kr 245.- Ribbe, julepølse, medisterkake, poteter og rødkål. Lompe og smør. Burger/Vegetarburger kr 145.- Smashburger/Vegetarburger med cheddar, burger mayo, salat, tomat og picklet rødløk. Elgkarbonader kr 189.- Hjemmelaget potetmos, viltsaus, grønnsaker og tyttebær. Fish & Chips kr 189.- Serveres med Pommes Frites og remulade Dessert Creme brülèe kr 75.- Riskrem med kirsebærsaus kr 75.- Allergener Spør din servitør om allergener. For reservasjon av bord ring 61 28 55 50 eller send e-post til [email protected]  

  • A la carte

Julebord

Julebord

Julebord på Hafjell Hotell Årets julebord Selv om vi er inne i et annerledes år, inviterer vi til julebord med god mat og drikke, sosialt samvær og avstand. Vi er alle opptatt av smittevern og hos oss følger vi alle regler,  dere blir tatt godt vare på.  Uansett om man er en liten eller stor gruppe, får alle tildelt sin meter ved bordet, og hotellet har flere små og store lokaler man kan reservere. Du kan også booke julebordsweekend med overnatting og julebord. Hva med å reservere hele hotellet kun til din gruppe? Kun dere på hele hotellet, uten å måtte ta hensyn til andre! Ønsker man å reservere hele hotellet med overnatting kan dette gjøres utenom ordinære julebordshelger.  Altså, dere kan selv velge hvilken dag i uken dere vil komme, og hvilken underholdning dere ønsker!  For hos oss får du det akkurat som du ønsker. Det er tillatt med inntil 200 personer i ett selskap hos oss, men i disse covd-19 tider, har vi satt en begrensning på 100 personer. Selskaper og julebord går under «arrangert selskap» og ikke som privat fest hvor begrensningen nå ligger på inntil 20 personer. Vi tar smittevern på alvor, og god informasjon rundt dette vil hjelpe hele gruppen med å senke skuldrene før, under og etter feiringen – og du og din ansatte kan samles til ett hyggelig og trygt julebord i år også. Smittevern julebord Vi har under satt opp noen viktige punkter å huske på: •    Hold 1 meters avstand for din og andres sikkerhet til enhver tid. •    Vi oppfordrer alle våre gjester til å oppholde seg ved sitt tildelte bord og sammen med sin gruppe. •    Hvert bordoppsett er optimalisert etter informasjon fra arrangør for å ivareta smittevern på best mulig måte. •    Man bør ikke ha flere gjester ved bordet enn hva det er dekket til. •    Gjestene dine kan få sin egen meter, og all servering av drikkevarer skjer ved bordene, slik at ingen mingler i baren. •    Vi desinfiserer alle lokaler kontinuerlig og har selvfølgelig ett ekstremt fokus på hygiene i alle avdelinger. •    Antibac er tilgjengelig i alle lokaler og vi slipper ikke inn flere i lokalene våre enn det som er forsvarlig. Våre julebord arrangeres på lørdager og konseptet er i år litt annerledes enn vanlig, men maten er minst like god: •    Forrett – serveres ved bordet på tallerken •    Hovedrett/ varmmat – serveres fra buffet i mattorget, med assistanse av våre kokker, og vi oppfordrer til å holde avstand og benytte antibac på vei inn og ut.  •    Dessert – serveres fra buffet i mattorget på samme måte som hovedretten og de samme huskereglene brukes der. Adventstiden på Lillehammer og Hafjell I Lillehammer regionen vil det være mange spennende arrangementer før jul. World cup i langrenn, julemarked i Lillehammer sentrum for å nevne noe. Reis på julebord til Hafjell og opplev snø og julestemning. Hafjell Alpinsenter har åpent store deler av anlegget og på Øyerfjellet er langrennsløypene preparert og klare for skiløpere. Dersom det er ønske om catering til en hytte i forbindelse med julebord anbefaler vi dere å kontakte oss i god tid.  Julebordsweekend 2020 20. - 22.november 27.- 29.november 4. - 6. desember 11. - 13.desember For tilbud om julebord ta kontakt med F&B Manager Roger Herold [email protected] Husk at på Hafjell Hotell får du en av de beste hotellfrokostene i Oppland. Julebordsbuffett serveres fra klokken 18.00 - 21.00.  

  • Julebord
  • Juleferie
  • catering
  • julelunsj

Viltgryte

Catering

Cateringmeny  Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging, med inspirasjon fra hele verden.  Roger Herold Kjøkkensjef  Hafjell Hotell ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og tilrettelegger for allergikere. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller bestilling av catering.  Send e-post til kjøkkensjef [email protected] Cateringmeny (se generelle betingelser nederst) Koldtbord med varmretter 355,- per person (min 10 pers.) Elgkarbonader med stekt løk, kyllinglår, dampet blomkål, gulrøtter, kokte poteter og fløtesaus Spekeskinke med potetsalat, røkt laks med eggerøre, Gjestegardens roastbiff med sprøstekt løk og remulade Egg med majones og reker, rørte tyttebær Rømme, brød, flatbrød og smør Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus Chefs Tapas 475,- per person (min 10 pers.) Varmt: Albondigas med Mojo rojo (4 p.p) Saltbakte småpoteter (6 p.p) Chorizo semicurado (50 g p.p) Scampi Diablo (4 p.p) Saltristede Padrones (3 p.p) Kaldt: Potettortilla (50 g p.p) Manchego (30 g p.p) Serrano (30 g p.p) Chorizo (30g p.p) Marinert sopp, oliven, aioli og foccacia Plukkbuffé kr 375,- per person (min 10 pers.)Varmt: Saltbakte småpoteter (6 p.p), tigerwings (4 p.p), sliders med pulled pork og sriracha mayo (2 p.p), maiskolbe med chimmichurri og parmesan (2 biter p.p) og sticky ribs ( 2 p.p)Kaldt: Caesarsalat, blue cheese dip & stangselleri, marinert sopp, oliven, aioli, foccacia og spekemat.kr 255,- per person (min 10 pers.) Fenalår (30g p.p), spekeskinke (50 g p.p), morpølse (30g p.p), elgpølse (30g p.p), potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, brød og smør. Rømmegrøt i tillegg (2,5 dl med smeltet smør, sukker og kanel) kr 75,- per person3 Retters meny Bestselger’n kr 565,- per person (min 10 pers.) Skogsoppsuppe med bacon Crunch og foccacia Inneholder: melk, hvete * Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, mandelpotetpuré og stekte rotgrønnsaker Inneholder: Melk, selleri * Brunostpannacotta med blåbær Inneholder: Melk 3 Retters meny Klassikern kr 565,- per person (min 10 pers.) Toast Skagen Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep * Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges Inneholder: Melk * Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær Inneholder: Melk Gryteretter (min 10 pers.) Viltgryte (350 gram) med potetmos, salat, tyttebær, flatbrød og smør. Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre kr 255,- Finnbiff (300 gram) med potetmos, gulrøtter, tyttebær, flatbrød og smør. Inneholder: Melk, rug, hvete, havre kr 285,-  Bestill kokken hjem eller til hytta Hvorfor ikke ha en av våre kokker i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten. Ta kontakt for en uforpliktende prat om menyer og hva vi kan tilby Pris kokk: 550,- per time Pris servitør: 550,- per time Generelt Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.  Alternativt kan dere hente catering på hotellet som take away på avtalt tidspunkt. Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. Avbestillingsrutiner catering/selskap: Endring av antall: Endring i antall som gjøres mellom 7 og 3 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall. Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av totalbeløpet. Avbestilling: Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst. Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet. Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

  • catering
  • Julebord
  • tapas catering
  • julelunsj

Julemat

Julemat catering

Julecatering meny Hafjell Hotell tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god julemat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.  Send forespørsel eller bestilling til kjøkkensjef Roger Herold [email protected] Julebord Kald mat Røket laks (30gr) med eggerøre Kjøkkenets akevittgravede laks (30gr) med sennepssaus Sylte (30gr) og grov sennep Rakfisk (50gr) med rømme, rødløk og purre Gjestegårdens Roastbeef (50gr) med hjemmelaget potetsalat Lefse, brød, flatbrød og smør Inneholder: fisk, sennep, egg, melk, gluten Varm mat Ribbe (3 biter pp) Medisterkaker (2 stk) Julepølse (1 bit) Surkål, rødkål. tyttebær, mandel potet og ribbefett Inneholder: egg, melk Desserter Riskrem med rød saus Multekrem med krumkake Inneholder: melk, gluten 595,- per person Tilvalg Pinnekjøtt (250 g p.p) med tradisjonelt tilbehør Inneholder: melk 145,- Julemiddag 1 Forrett Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melk Hovedrett Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål Inneholder: egg, melk Dessert Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk 395,- per person Julemiddag 2 Forrett Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melk Hovedrett Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe Inneholder: melk Dessert Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk 445.- per person Generelt Priser: Alle priser er oppgitt pr person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 1 000,- pr utkjøring. Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse.

  • catering
  • Julebord

Beste frokost i Oppland

Beste hotellfrokost to år på rad Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost dette året.  Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen. I juni 2018 ble det klart at Hafjell Hotell hadde klart å kopiere bragden og ble kåret igjen til hotellet med den beste hotellfrokosten i Oppland.  I 2019 ble Scandic Valdres Fagernes fylkesvinner, mens Hafjell Hotell og Nythun Høyfjellshotel ble fremhevet for utmerket frokost. Hotellfrokosten Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge. Velkommen til frokost hos oss på Hafjell Hotell. Frokosten serveres 07.30 - 10.00 (mandag - lørdag) og søndag 07.30 - 11.00

  • Beste frokost i Oppland
  • breakfast

Catering tapas

Tapas catering

Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer tapas som catering. Se våre tapasretter og meny. Send forespørsel eller bestilling til kjøkkensjef Roger Herold [email protected] Tapasmeny Chefs Tapas 475,- p.p (min 10 pers.) Varmt: Albondigas med Mojo rojo (4 p.p) Saltbakte småpoteter (6 p.p) Chorizo semicurado (50 g p.p) Scampi Diablo (4 p.p) Saltristede Padrones (3 p.p) Kaldt: Potettortilla (50 g p.p) Manchego (30 g p.p) Serrano (30 g p.p) Chorizo (30g p.p) Marinert sopp Oliven Aioli Foccacia Plukkbuffé 375,- p.p (min 10 pers.) Varmt: Saltbakte småpoteter (6 p.p) Tigerwings (4 p.p) Sliders med pulled pork og srirachamayo (2 p.p) Mais kolbe med chimmichurri og parmesan (2 biter p.p) Sticky ribs ( 2 p.p) Kaldt: Caesarsalat Blue cheese dip & stangselleri Marinert sopp Oliven Aioli Foccacia Spekemat 255,- pr person (min 10 pers.) Fenalår (30g p.p) Spekeskinke (50 g p.p) Morpølse (30g p.p) Elgpølse (30g p.p) Potetsalat Eggerøre Rømme Flatbrød Brød Smør Rømmegrøt i tillegg (2,5 dl m. smeltet smør, sukker og kanel) 75,- pr person 3 Retters meny Bestselger’n Skogsoppsuppe med baconcrunch og foccacia Inneholder: melk, hvete * Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, Mandelpotetpuré og stekte rotgrønnsaker Inneholder: Melk, selleri * Brunostpannacotta med blåbær Inneholder: Melk 565,- 3 Retters meny Klassikern Toast Skagen Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep * Helstekt ytrefilet av norsk okse, Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac, sautert sopp og asparges Inneholder: Melk * Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær Inneholder: Melk 565,- Gryteretter Viltgryte (350g) med potetmos, salat, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre 255,- Finnbiff (300g) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og smør. Inneholder: Melk, rug, hvete, havre 285,- Generelt Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring. Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. Avbestillingsrutiner catering/selskap: Endring av antall: Endring i antall som gjøres mellom 7 og 3 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall. Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet. Avbestilling: Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst. Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet. Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

  • tapas
  • tapas catering
  • catering
  • Julebord

Bryllupsfest

Lokale til bryllupsfest Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og Hafjell Hotell har lang erfaring med å arrangere brylluper. Vi hjelper deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag. Ta kontakt med vår kjøkkensjef Roger Herold [email protected] for et pristilbud eller visning. Bryllupspakker Vi har satt sammen ulike bryllupspakker, og gir dere med dette tilbudet mulighet til å lage et budsjett som er lett å holde oversikt på. I alle våre bryllupspakker er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og prosjektor. Øyersalen I dette lokalet gjenskapes stemningen fra storstuen på gårdene i Gudbrandsdalen. Et flott dekorert lokale som danner en hyggelig ramme for bryllup og andre sammenkomster. Lokalet egner seg for: 15-50 personer Hafjellsalen Dette er vårt største av våre selskapslokaler. Rommets tema er OL på Lillehammer i 1994, og her finner en flere gjenkjennende elementer fra seremonier og aktiviteter tilknyttet OL. Det er en uteplass i tilknytning til lokalet, og det har egen inngang som kan benyttes. Lokalet egner seg for 50-100 personer Dagligstua Denne stuen egner seg for mindre bryllup og selskap, og har en lun atmosfære. Stuen ligger i vårt restaurantområde, og har skyvedører som kan lukkes. Lokalet egner seg for: 10-25 personer. I alle våre priser er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og prosjektor.  Ta kontakt med vår kjøkkensjef Roger Herold for et tilbud eller visning. Musikk Musikk og underholdning må dere gjerne ordne selv, men om det er et ønske kan vi sette dere i kontakt med lokale musikere som vi har god erfaring med.Fotografering Hafjell Hotell kjenner til gode fotografer som kan forevige den store dagen for dere.

  • Bryllupsfest

Gavekort