Frokost 07 - 10 (11 søndager)

Jaktsalongen

Inngang til restauranten

Restauranten

Catering

Jaktsalongen

Julebord

Bar Hafjell Hotell

Frokost 07 - 10 (11 søndager)

Restauranten

Restauranten

I restauranten serveres frokost, lunsjretter og á la carte eller dagens rett om kvelden. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel internasjonale som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker ofte oss for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Frokost serveres fra klokken 7 til 10 mandag - lørdag. Søndag 7 - 11. Vi på Hafjell hotell serverer vår populære og velsmakende sommerbuffet hver dag klokken 17 - 21 fra fredag 21.juni til og med søndag 4. august. Her kan du velge mellom varierte kalde og varme retter, tacobuffet og selvfølgelig dessertbord. Kontakt oss på [email protected]   RestaurantLast ned meny lunsj og a la carte

 • Dagligstua
 • Jaktsalongen
 • Lunsj
 • A la carte
 • sommerbuffet

Lunsjmeny

Sommerbuffet på Hafjell hotell

Catering levert til din hytte

Tapas

Middag serveres 12 - 21

A la carte meny

À la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. Etter en dag i skibakken kan du nyte en smakfull à la carte-meny i restauranten. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Middag serveres daglig 12 - 21. Sommerbuffet på Hafjell hotell Hafjell hotell serverer vår populære og velsmakende sommerbuffet hver dag klokken 17 - 21 fra fredag 21.juni til og med søndag 4. august. Her kan du velge mellom varierte kalde og varme retter, tacobuffet og selvfølgelig dessertbord. Nyt et godt måltid i hyggelige omgivelser Ta kontakt for mer informasjon For reservasjon av bord ring 61 28 55 50 eller send e-post til [email protected]

 • A la carte
 • Lunsj

Dagpakke

Hafjell Hotell ligger sentralt i Oppland, slik at du får effektive dagmøter hos oss.  Kort avstand til Mjøsområdet med byene Lillehammer og Gjøvik.  For kursdeltakere fra Gudbrandsdalen er det lett tilgjengelig. Hotellet har stor parkeringsplass som er gratis. Priser fra 425,- Kontakt oss for bestilling av dagpakke på [email protected]       DAGPAKKE Møterom med standard AV-utstyr Kaffe, te og vann i møterommet Lunsj Trådløst internett GJESTEGÅRDENS DAGPAKKE Møterom med standard AV-utstyr Kaffe, te og vann i møterommet Frukt i møterommet Lunsj Trådløst internett GJESTEGÅRDENS DAGPAKKE DELUXE Møterom med standard AV-utstyr Kaffe, te og vann i møterommet Frukt i møterommet Lunsj Kake til ettermiddagskaffen Trådløst internett Kontakt oss for bestilling av dagpakke

 • Dagmøte
 • Øyersalen
 • Hafjellsalen

Jaktsalongen

Biblioteket

Hafjell Hotell har et koselig oppholdsrom som kalles biblioteket. Her kan våre gjester slappe etter en lang konferanse. Biblioteket ligger mellom peisestuen og Øyersalen konferansesal. Biblioteket har hyggelige sofagrupper og her finner du selvsagt bøker som du kan kose deg med. Biblioteket kan brukes til grupperom eller mottagelser i forbindelse med et arrangement. Her har du en hyggelig ramme for gruppen din.  Biblioteket som ligger i tilknytning til Peisestuen kan åpnes slik at den blir en forlengelse av lokalet. Her kan man enten sitte i stillhet og nyte en god bok, spille spill eller kort sammen med venner og kolleger. Biblioteket benyttes ofte i konferansesammenheng når det skal gjennomføres gruppearbeid. Biblioteket er delt opp i salonger som gjør at man usjenert kan diskutere uten forstyrrelse av andre. Fra Biblioteket har du kort avstand til baren i peisestuen og hotellet terrasse.

 • Biblioteket

Gavekort på Hafjell Hotell

Øyersalen selskap med runde bord

Øyersalen

Konferansesal Øyersalen kan brukes til seminarer, konferanser, bryllyp og konfirmasjoner. I Øyersalen finnes det to prosjektor, to lerret, whiteboard og trådløs internett. Øyersalen har kapasitet til 80 personer og kan benyttes som festsal. Rullestolvennlig lokale med teleslynge. Øyersalen har kapasitet til 80 personer og kan benyttes som festsal. Som konferansegjest på Hafjell hotell får du personlig oppfølging under konferansen eller møtet. Alle våre møterom er lyse og luftige og er utstyrt med standard teknisk utstyr og prosjektor. Øyersalen konferansesal på 100 kvm er det nyeste møterommet på Hafjell Hotell. Øyersalen har plass til 80 personer i kinooppsett. Både lokalet og utstyret er av høy kvalitet. Tekniske detaljer Øyersalen 90 Max antall 80 80 stk 60 stk 30 stk 2 stk 2 stk Ja Ja I tilknytning til konferansesalen finnes det pausesareal med sofagrupper og toaletter. Du kan gå rett ut til vår terrasse og det er god dagslys i lokalet.

 • Øyersalen
 • Hafjellsalen
 • Dagmøte

Halvpensjon

Halvpensjon

Bo og spis godt på Hafjell Hotell i vinter. Velg vår populære pensjonstilbud som inkluderer overnatting i hotellrom og stor frokostbuffet, og en 3-rettes middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet. Dette tilbudet hos Hafjell Hotell er en suksess og spesielt i julen, nyttår, vinterferieukene og påsken er det mange familier som benytter seg av tilbudet vårt. I helgene er det voksne par som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med ski på Hafjell. Du finner det ved å søke aktuelle datoer i vår online booking.  Da kan du velge mellom rom & frokost eller halvpensjon. Halvpensjon Overnattingen er på Hafjell Hotell med halvpensjon som inkluderer stor frokostbuffet som start på dagen og om kvelden serveres en tre retters meny eller rikholdig buffet. Tilbudet gjelder for følgende perioder: 7 døgn uke, 5 døgn midtuke, 4 døgn valgfritt, 3 døgn langweekend eller 2 døgn weekend.

 • halvpensjon
 • pensjon
 • Juleferie

Finstua

Bryllupsfest

Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og Hafjell Hotell har lang erfaring med å arrangere brylluper. Vi hjelper deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag. Ta kontakt med Hafjell Hotell for et pristilbud eller visning. Bryllupspakker Vi har satt sammen ulike bryllupspakker, og gir dere med dette tilbudet mulighet til å lage et budsjett som er lett å holde oversikt på. I alle våre bryllupspakker er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og projektor. Øyersalen I dette lokalet gjenskapes stemningen fra storstuen på gårdene i Gudbrandsdalen. Et flott dekorert lokale som danner en hyggelig ramme for bryllup og andre sammenkomster. Lokalet egner seg for: 15-50 personer Hafjellsalen Dette er vårt største av våre selskapslokaler. Rommets tema er OL på Lillehammer i 1994, og her finner en flere gjenkjennende elementer fra seremonier og aktiviteter tilknyttet OL. Det er en uteplass i tilknytning til lokalet, og det har egen inngang som kan benyttes. Lokalet egner seg for 50-100 personer Dagligstua Denne stuen egner seg for mindre bryllup og selskap, og har en lun atmosfære. Stuen ligger i vårt restaurantområde, og har skyvedører som kan lukkes. Lokalet egner seg for: 10-25 personer. I alle våre priser er det inkludert hvite duker, hvite tøyservietter, eget lokale, lydanlegg og projektor.   Musikk Musikk og underholdning må dere gjerne ordne selv, men om det er et ønske kan vi sette dere i kontakt med lokale musikere som vi har god erfaring med.Fotografering Hafjell Hotell kjenner til gode fotografer som kan forevige den store dagen for dere.

 • Bryllupsfest

Peisestuen

Peisestuen

I vår hyggelige peisestue på Hafjell Hotell kan du slappe av i stille og rolige omgivelser foran knitrende peisvarme. Dette er samlingsplassen etter en lang dag i et møte på hotellet eller en heftig dag i skibakkene i Hafjell Alpinsenter.  Om kvelden samles våre gjester gjerne i peisestuen for å oppsummere dagen, og for å planlegge neste dags aktiviteter.  Like ved Peisestuen finner du også oppholdsrommet Biblioteket og i nærheten er det toaletter inkludert handikaptoalett. Lett adgang slik at peisestuen er rullestolvennlig.  Hotellet har et utvalg av brettspill og kortspill i resepsjonen for utlån. I Peisestuen samles gjestene etter endt middag. Der kan man slappe av i en hyggelig atmosfære, mens man ser på gode programmer på vår storskjerm, dele dagens opplevelser med venner og kjente, eller rett og slett bare vil se på livet. Peisestuen er også stedet for å samle gruppen for å danse, oppleve livemusikk og nyte kvelden ut i de små timer. Passer godt for små og store grupper. Velkommen inn i varmen!

 • Peisestue
 • Fire place
 • opplevelser
 • Biblioteket

Jaktsalongen

Lokaler

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer og oppholdsrom. I våre stuer eller i restauranten kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med koselige utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning. I vår koselige peisestue på Hafjell Hotell kan du slappe av i stille og rolige omgivelser foran knitrende peisvarme. Dette er samlingsplassen etter en lang dag i et møte på hotellet eller en heftig dag i skibakkene i Hafjell Alpinsenter. Om kvelden samles våre gjester gjerne i peisestuen for å oppsummere dagen, og for å planlegge neste dags aktiviteter.  Hafjell Hotell har et koselig oppholdsrom som kalles biblioteket. Her kan våre gjester slappe etter en lang konferanse. Biblioteket ligger mellom peisestuen og Øyersalen konferansesal.

 • Peisestue
 • Biblioteket

Øyersalen selskapslokale