Hafjell alpinanlegg befatter et variert og spennende løypenett som passer godt for alle, fra nybegynnere og barn til erfarne kjørere. Her finner du også langrennsløyper som leder ut i et stort langrennsområde med flust av forskjellige turer.

Kart Hafjell

Snøsikkert og variert

Hafjell er blant Norges mest snøsikre destinasjoner. Her finner du et stort utvalg av løyper uansett ferdighetsnivå, alder og type utstyr. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april. I tillegg til noen gode og varierte alpinløyper, et fullkomment parktilbud fra de minste til de aller råeste, finner du også et av Norges største preparerte løypenett for langrenn. På Mosetertoppen kan du gå på ski selv etter mørket har falt med en lysløype på 7 km. 

Familieeldoradoet Hafjell

La barna leke seg med ski på beina i Hafjells familieområder! I Hafjell er det tre forskjellige familieområder, et plassert i dalområdet, et ved gondolavstigningen og et på toppen ved Gaiastova. Alle de tre ulike familieområdene har forskjellig skirelaterte tema.