Hafjell Hotell har skistall i glassbygget midt i hotellet og ikke langt unna resepsjon, peisestue og hotellrommene. Her møtes man på ettermiddagen for en hyggelig prat med andre hotellgjester.

Skistallen på hotellet er romslig og her kan du som gjest låse inn dine ski etter en lang dag i skibakkene i Hafjell. Du betaler kr 100.- i depositum for en hengelås i resepsjonen.

Skiskap Hafjell alpinsenter

Leie av skiskap hos Hafjell Alpinsenter i underetasjen til påstigning gondolen. Dette gjøres hos billettkontoret til Hafjell Alpinsenter ved ankomst. Åpent daglig fra 07.00 - 21.00 i vintersesongen.  Hvert skiskap har plass til 2 - 4 par med skiutstyr. I tillegg er det i underetasjen dusjer og toaletter. Du kan også leie mindre skap til å oppbevare annet utstyr og klær.  Dette tilbudet er perfekt for gjester som ønsker å oppbevare sitt skiutstyr i låsbare skap rett i nærheten av alpinsenteret i forbindelse med skiferien.

Leie ski i Hafjell

Skiutleie i Hafjell - ønsker du å leie ski i Hafjell. Da besøker du Skibua Hafjell. Putte Gottlieb har eid Skibua på Hovden i 11 år. Han har arbeidet med skikjøring i over 25 år på de største destinasjonene i Skandinavia.

På Skibua i Hafjell leier du kun nytt utstyr. De fleste som arbeider på Skibua er utdannet skilærere. Dette skal sikre den gode opplevelsen og topp service for deg. I verksted kan de optimere dine ski eller snowboard uansett hvordan de ser ut. Skibua Hafjell hjelper deg med reparasjoner av ulike slag.