Hafjell hotell er en favoritt blant barnefamilier, og det er mange gode grunner til det. Hotellet er barnevennlig og har en avslappet atmosfære i restauranten og vår egen "familiestue" med lekehjørne der barna kan leke mens de voksne spiser ferdig. Det er også egne menyer for barna, så det skal være enkelt å finne noe alle liker. Vi har flere barnestoler, og det er lett å komme seg rundt med barnevogn.

Hafjell lekeland er vår nærmeste nabo, og hotellets gjester har gratis adgang her mellom 18 og 21 hver dag. Vi påpeker at lekeland er ubemannet på disse tidspunktene, og at en voksen må følge barna. I lekelandets ordinære åpningstider har hotellets gjester 50% rabatt på inngangsbilletter. I tillegg finnes det en lekekrok for de minste barna i familiestuen på hotellet. For de største barna har vi shuffleboard, airhockey og biljardbord.

Det er 100 meter til Lilleputthammer familiepark, og lilleputtmaskotten Ola besøker hotellet daglig ved frokost i hele juli måned. Hotellet tilbyr Olas Superpakke. 

Bestill Olas Superpakke for sommeren 2024

Olas Superpakke

Vi har 16 familierom som består av en køyeseng i tillegg til en dobbeltseng, disse er veldig populære blant familier med barn som ferierer i området. Du kan også velge en suite med to eller tre rom for å gjøre oppholdet ditt ekstra behagelig.

I Hafjell er det flust av muligheter for spennende aktiviteter, både sommer og vinter! På vinterstid er det 3 separate områder for barn med enkle heiser, slake bakker med morsomme slalåmporter. Dette er perfekte områder for å lære seg å ha det gøy med ski - for hele familien. Familiebakkene er helt gratis å bruke.


Flere barnevennlige aktiviteter i nærheten av Hafjell hotell

Helårsaktiviteter

Vinter:

Sommer