Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter.

Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv vårt populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på våre mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, opplev et uforglemmelig måltid i Trollsalen restaurant. Ta Eventyrskipet høyt til værs og helt nye Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer.

Billetter Hunderfossen

Hafjell Hotell selger billetter til Hunderfossen familiepark. Ta kontakt med resepsjonen på hotellet ved innsjekk eller i løpet av oppholdet.  

TROLLNATT

Når solen går ned våkner trollene til liv og lager trollfest i parken! Trollnatt kan oppleves på 16 utvalgte kvelder midtsommers, med huldre-dans, troll-lek, skogsteater. Kvelden avsluttes med en stor og spennende forestilling på amfiscenen med selveste Askeladen, prinsessen og trollet Galder.

Hunderfossen familiepark er bare 3 km fra Hafjell Hotell og i resepsjonen på hotellet kan du kjøpe billetter.  Så slipper du å stå i køen ved ankomst.