Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter.

Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv vårt populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på våre mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, opplev et uforglemmelig måltid i Trollsalen restaurant. Ta Eventyrskipet høyt til værs og helt nye Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer.

BILLETTER HUNDERFOSSEN

Her finner du linken til online bestilling av billetter til Hunderfossen familiepark. Billetter til Hunderfossen Eventyrpark er oppgitt med "valgfri dag" pris. Velg dato for å se rabattene de ulike dagene. Alle billetter inkluderer 6 % mva, og kjøpte billetter refunderes ikke.

PRISER HUNDERFOSSEN

1 dag Eventyrpark Småtroll 90-119 cm Kr 419,00
1 dag Eventyrpark person fra 120 cm Kr 472,00
2 påfølgende parkdager Småtroll 90-119 cm Kr 554,00
2 påfølgende parkdager person fra 120 cm Kr 607,00

Hunderfossen har egne priser for alderspensjonister over 65 år. Disse billettene må kjøpes i billettluken ved ankomst.

Hunderfossen familiepark er bare 3 km fra Hafjell Hotell.