Hund på hotell

Hund på hotell

Dyrevennlig hotell

Mange vil ta med seg hunden eller katten på reise og nå gjør vi det enklere for hunde- og katteeiere på Hafjell Hotell og på utvalgte leiligheter og hytter i Hafjell
 
Hafjell Hotell har reservert to dobbeltrom for gjester som har med sine hunder eller katter. Et tillegg i pris på kr 350,- for oppholdet går til ekstra rengjøring av rommet. Det er mange som ønsker å ta med seg kjæledyret og disse rommene er fullbooket store deler av året.  Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med hotellet for å avklare om det finnes ledig kapasitet før du bestiller rom. 
 
Hafjell Resort har også reservert utvalgte leiligheter og hytter for gjester som ønsker å ha med seg hund eller katt.
 
Når du bestiller rom på Hafjell Hotell etter at du har forsikret deg at det er ledig kapasitet på kjæledyrvennlige rom husk å gi beskjed at reservasjonen inkluderer hund eller katt. Hund eller annet kjæledyr må ikke tas inn resepsjon, restaurant eller peisestuen. Det er tillatt å ha med førerhund i hotellets fellesfasiliteter, men prøv å begrense dette til et minimum pga. hensyn til andre gjester og fare for allergi.

Ikke forlat kjæledyret alene over lang tid på rommet til Hafjell Hotell eller hytte/leilighet. Hund eller andre kjæledyr skal ikke ligge i møbler eller senger.

Pris ekstra for kjæledyr på hotellrom

Kr 350,- ekstra for oppholdet