Stemningsfull atmosfære på Hafjell hotell

Restauranten

Restaurant

Velkommen

Restauranten Hafjell Hotell

Julebord restaurant

Sommerbuffet

Restaurant

I vår restaurant på Hafjell Hotell har vi stort fokus på at våre kurs og konferansegjester skal få hyggelige avbrekk med fokus på god mat i koselige omgivelser.  Restauranten er rullestolvennlig.

Vår rikholdige frokostbuffet som serveres fra klokken 7 gir våre gjester en god start på dagen. Etter noen timers arbeidsøkt, har vi i restauranten dekket et koselig lunsjbord til dere i en av våre stuer. Kjøkkenet tilbereder en smakfull lunsj, som inntas mens prat og latter fyller rommet.

En innholdsrik dag avsluttes med en nydelig tre rettes middag komponert av vår dyktige Kjøkkensjef.

Våre flinke servitører gir dere råd om hvilken drikke som vil egne seg, og passer på at dere har alt dere trenger slik at dere får en minnerik kveld sammen med oss.

Hafjell Hotell har et internasjonalt kjøkkenteam med mye erfaring.  Våre kokker lager maten fra bunnen av og vi fokuserer på at råvarene må være kortreist.  Mange av rettene er laktosefri eller glutenfri.

Sommerbuffet på Hafjell hotell

Vi på Hafjell hotell serverer vår populære og velsmakende sommerbuffet hver dag klokken 17 - 21 fra fredag 21.juni til og med søndag 4. august. Her kan du velge mellom varierte kalde og varme retter, tacobuffet og selvfølgelig dessertbord.

  Les om restaurant

Åpningstider

Mandag - søndag 12 - 21

 

Frokost 07 - 10 (11 søndag)

 

 

Kontakt oss

Hundervegen 33
2636 Øyer
+47 61 28 55 50
[email protected]