Fårikål på menyen

Velkommen til Fårikålens dag 25. september! 

 

Når høsten gjør seg til med klare morgener og fargerike løv, er det én rett som virkelig varmer både hjerte og mage: fårikål. Den enkle, men stolte nasjonalretten som har samlet generasjoner rundt bordet – mørt lammekjøtt, søtlig kål og det karakteristiske pepperdrysset som setter prikken over i-en.

Hos oss feirer vi Fårikålens dag på ekte, tradisjonsrik vis. Vi setter grytene på dagen før, lar smaken utvikle seg i ro og mak, og serverer fårikål på selveste Fårikålens dag – rykende varm, rustikk og full av kjærlighet.

Kom innom, ta med deg venner og familie, og opplev smaken av norsk høsttradisjon på sitt beste.
For hva er vel september uten fårikål?

Vi serverer Fårikål fra kl 13:00 frem til gryta er tom. 

195,- p.p 

 

Velkommen!

 

 

Fårikål

Visste du at Fårikål har vært Norges nasjonalrett helt siden 1972?