Lekerom Hafjell Hotell

Lekerom

Egen lekekrok

Hotellet har en lekekrok for barna i peisestuen og familiestuen. Her finnes det også sitteplasser for de voksne. I tillegg har hotellets gjester tilgang til Lekeland Hafjell i noen timer etter at lokalet har stengt for dagen. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. Bli gjerne med barnet til Lekeland Hafjell siden det ikke er betjent etter ordinær åpningstid. 

Gratis besøk til Lekeland

Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Barn med følge av voksne har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 19 - 21) dersom det ikke er bursdagsselskaper der. (tidene kan variere så ta kontakt med resepsjonen for oppdatert informasjon). 

Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 800 m2 for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 1 til ca.12 år.  Hos oss har barna det kjempegøy, samtidig som de får vært i bevegelse i trygge omgivelser. Barna får styrket motorikk og testet sine ferdigheter! Det finnes egne avdelinger tilpasset barn i alderen 0-3 år og 2-4 år.  Alle lekeinnretningene er sikret og godkjent iht. norske lover og forskrifter.