Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er stengt for overnatting og bespisning frem til tirsdag 2.juni. Resepsjonen er bemannet 09 - 14 for å besvare henvendelser. 

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Restaurant Hafjell Hotell

Restaurant i Hafjell

Prøv vår grillbuffet i sommer

Prøv vår grillbuffet i sommer

Nabo til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell

Hotell med Lekeland og familiepark

Hotell i Hafjell

Hafjell Hotell stengt frem til 2.juni

Hafjell Hotell er stengt for overnatting og bespisning frem til tirsdag 2.juni. Resepsjonen er bemannet 09 - 14 for å besvare henvendelser. 

Leie leilighet eller hytte

Når Hafjell Hotell er stengt vil gjester kunne bestille hytter og leiligheter som et godt alternativ til hotell, sjekk hva Hafjell Resort har ledig.

www.hafjellresort.no

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene er både vasket grundig og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten først bli desinfisert så blir de grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. I tillegg blir boenheten satt i «karantene» i 5 dager, før neste gjest får flytte inn i denne boenheten.

Resepsjonen på Hafjell Hotell er bemannet hver dag mellom 09 - 14 for å kunne besvare henvendelser og leverer ut nøkler til Hafjell Resorts gjester. 

Nøkler til Hafjell Resorts hytter og leiligheter blir på dagtid utlevert fra resepsjonen, men for sene ankomster står det egen informasjon om hvor nøkler hentes ved inngangsdøren til Hafjell Hotell. 

Hafjell Resort og Hafjell Vaktservice har fortsatt brannberedskap for de hytter og leiligheter Hafjell Resort har avtale med.

Om Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er 50 meter fra Lilleputthammer familiepark og kun 3 km fra Hunderfossen. Hvis du er på jakt etter hotell for weekend, møter eller ferie i Lillehammer-regionen er Hafjell Hotell et godt valg. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer.

God hotellfrokost

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste hotellfrokost. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland med beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. I 2019 ble Scandic Valdres Fagernes fylkesvinner, mens Hafjell Hotell og Nythun Høyfjellshotel ble fremhevet for utmerket frokost.  Kontakt oss for tilbud på telefon 61 28 55 50 eller bestill rom eller helpensjon på vår nettside.

TILBUD OG PAKKER FRA HAFJELL HOTELL

Olas Superpakke

Olas Superpakke

Overnatting hos Hafjell Hotell og Superbilletter til Lilleputthammer familiepark. Billettene gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedag. Bestill Olas Superpakke og bo midt i "smørøyet" for en perfekt ferie sammen med barna.

 • Prisvinnende frokost
 • Olas Superbillett
TILBUD
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Velg vår populære helpensjon som inkluderer overnatting og beste frokostbuffet i regionen, dagens lunsj på hotellet, Restaurant Kos, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-retters middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet.

 • Prisvinnende frokost
 • Dagens 3-retters middag
 • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
TILBUD
Olas Superpakke med grillbuffet

Olas Superpakke med grillbuffet

Overnatting og grillbuffet Hafjell Hotell. Superbilletter til Lilleputthammer. Billettene gjelder for ankomstdag, under hele oppholdet og avreisedag. Tilbudet gjelder i perioden 20.juni - 9.august.

 • Prisvinnende frokost
 • Olas Superbillett
 • Grillbuffet
TILBUD
Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend med vår populære helpensjonstilbud som inkluderer overnatting i dobbeltrom og frokostbuffet, dagens lunsj på hotellet, Restaurant Kos, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-retters middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet.

 • Prisvinnende frokost
 • Dagens 3-retters middag
 • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
TILBUD

@hafjellhotell

Idag serverer vi Norsk Skrei med skalldyrsaus og dillmos ❣️Vi har valt ut noen av de beste norske ostene. Gudbrandsdalsost, Norvegia Special Reserve(NM-Gull 2019), Ridderost og Selbu blå økologisk er noe av det du finner på vår frokostbuffé. Velkommen inom.”Han har ydet de norske polarekspedisjoner større og verdifullere tjenester en noen annan man” - Roald Amundsen om kokken Adolf Lindstrøm, mannen som skapte Biff a la Lindstrøm.Mange har gitt gaver til Frelsesarmeen, og det er enda ikke for sent. Pakkene blir hentet hos oss fredag 13/12 kl 12 🎅
.
.
.
#frelsesarmeen #julegaver #godjulforalle #hafjellhotell #hafjellresort #hafjellexclusive #visitøyer #hafjellPå Sjusjøen, kun 45 min fra oss kan du oppleve hundesledekjøring. Vi hjelper deg gjerne med å bestille denne opplevelsen når du er gjest hos oss.
.
.
.
#sjusjøenhuskytours #hundeslede #visitlillehammer #visitøyer #visitnorway #hafjellhotell #hafjellexclusive #hafjellresort #hafjell #winterVi samler inn julegaver for Frelsesarmeen, om du ønsker å gi en gave, så merk gaven med gutt/jente og alder og legg den under vårt juletre.
☆ Vi ønsker at alle skal ha en god jul ☆
.
.
.
#julegave #frelsesarmeen #jul #godjulforalleJuletre er satt opp og vi forbedrer oss til årets julebord sesongen. 
Har dere bestilt årets julebord? 
I år har vi julelunsj med utvalgte juleretter de tre neste søndagene fra kl 13:00 til 18:00, ring oss om du ønsker å bestille bord. 
#juletre #hafjellhotel #visitlillehammer #visitøyer #snartjulSnøvær på selveste åpningsdagen i @hafjell ❄ Har du bestilt din skiferie enda?
.
.
.
#hafjellhotel #hafjellresort #hafjellexclusive #hafjell #visitøyer #visitlillehammer #winteriscoming

Finn veien til Hafjell

Klikk her for kart