Sommer i Hafjell

Sommer i Hafjell Hunderfossen

Hafjell Hotell

Hotell ved Lilleputthammer og Lekeland

Bo rett ved Lilleputthammer

Familiepakke med hotell og familiepark

Velkommen til Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Kos dere i vår peisestue

Peisestue

Hotell i Hafjell

Hafjell Hotell er kun 100 meter fra Lilleputthammer familiepark og kun 3 km fra Hunderfossen. Hvis du er på jakt etter hotell for sommerferie i Lillehammer-regionen er Hafjell Hotell et godt valg. Hotellet er lokalisert kun 100 meter fra Lekeland Hafjell i sentrum av Øyer. Bestill årets familiepakke med rabatterte billetter til familiepark og lekeland.

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste hotellfrokost. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018.

Restaurant

Restaurant

Restauranten er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I restauranten serveres A la carte om kvelden og på dagtid kan du spise lunsj hos oss. Hafjell Hotell har et internasjonalt kjøkkenteam med mye erfaring. Våre kokker lager maten fra bunnen av og vi fokuserer på at råvarene må være kortreist. For kurs og konferansegjester setter kjøkkensjefen sammen en rekke konferansemenyer som rullerer på dager og uker, slik at dere skal få variasjon mellom hvert besøk.
Restaurant

TILBUD OG PAKKER FRA HAFJELL HOTELL

Olas Superpakke

Olas Superpakke

Overnatting på Hafjell Hotell og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Billetten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Bestill sommerferie med familien på Hafjell Hotell og da kan dere rusle til familieparken og lekeland. Hotellet er 100 meter fra familieparken og lekeland.

  • Beste hotellfrokost i Oppland
  • Olas Superbillett
TILBUD
Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend i Hafjell med vår populære helpensjonstilbud i påsken som inkluderer overnatting i dobbeltrom og frokostbuffet, dagens lunsj på hotellet, Restaurant Kos, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-rettes middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet. Velkommen til hotellweekend i Hafjell.

  • Beste hotellfrokost i Oppland
  • Dagens 3-retters middag
  • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
TILBUD
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Bo og spis godt på Hafjell Hotell i vinter. Velg vår populære helpensjonstilbud som inkluderer overnatting og beste frokostbuffet i Oppland, dagens lunsj på hotellet, Restaurant Kos, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-retters middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet.

  • Beste hotellfrokost i Oppland
  • Dagens 3-retters middag
  • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
TILBUD

@hafjellhotell

Da er påskeharen klar for besøk🐣 velkommen til oss i påsken🤗Idag har vi hatt lærerikt besøk av Twinings. Lært mye nytt og kunnskapsrikt om te. Foredragsholderen hadde tatt turen fra Twinings’ originale tehus i London.
#twinings #te #hafjellhotell #tea #hafjell #visitlillehammer #breakfast #bestbreakfast #frokostVi har nå trukket ut to familier som får levert julemiddag på døren i dag. Vi er glade for å kunne bidra til et godt måltid juleaften og ønsker med dette alle en strålende god jul🎅🏼🎄
Julesmilehilsen fra alle oss på Hafjell Hotell!3.søndag i advent og vi gleder oss til jul og alle gjestene vi skal feire jul med 🌟 .
.
#hafjell #hafjellhotell #fakkelmannen #jul #vinter #visitøyer #visitlillehammerDet er dessverre ikke alle som gleder seg til jul. Ikke alle har råd til julens overflod, og derfor ønsker vi på Hafjell Hotell å gi to familier julemiddag for inntil 6 personer juleaften. 
Ta kontakt på vår innboks eller på Mail til irene@hafjellhotel.com om du kjenner en familie som virkelig fortjener ett julemåltid. Måltidet blir levert på døra juleaften. 
Vi garanterer full diskresjon og av geografiske årsaker gjelder dette kun i Øyer kommune. 
Del gjerne innlegget slik at det når flest mulig. 
Med ønske om en god jul fra alle oss på Hafjell Hotell, Gjestegarden i Øyer.Den hyggelig #julebyen #lillehammer ligger kun 15min fra hotellet
.
.
#hafjell #snartjul #hafjellhotell #juleglede #advent #førjulstid #visitlillehammer #visitnorwayJulebord på Hafjell Hotell🤗 velkommen #julebord #hafjell #snartjul #lokalmat #glad #lørdag #velkommenI kveld spiller Party Express fra kl 22.00! . Velkommen!

Finn veien

Klikk her for kart