Hafjell Hotell

Velkommen til oss på Hafjell Hotell

Hafjell Hotell ved Lilleputthammer

Hafjell Hotell

Restaurant Hafjell Hotell

Restaurant i Hafjell

Prøv vår grillbuffet i sommer

Prøv vår grillbuffet i sommer

Nabo til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell

Hotell med Lekeland og familiepark

Hotell i Hafjell

Om Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er 50 meter fra Lilleputthammer familiepark og kun 3 km fra Hunderfossen. Hvis du er på jakt etter hotell for weekend, møter eller ferie i Lillehammer-regionen er Hafjell Hotell et godt valg. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer.

God hotellfrokost

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste hotellfrokost. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland med beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. I 2019 ble Scandic Valdres Fagernes fylkesvinner, mens Hafjell Hotell og Nythun Høyfjellshotel ble fremhevet for utmerket frokost.  Kontakt oss for tilbud på telefon 61 28 55 50 eller bestill rom eller Olas Superpakke på vår nettside.

Leie leilighet eller hytte

Dersom du ønsker å leie en hytte eller leilighet anbefaler vi deg å se det store tilbudet hos Hafjell Resort.

www.hafjellresort.no

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene er både vasket grundig og desinfisert. 

Billetter Lilleputthammer

Bestill billetter til Lilleputthammer familiepark senest dagen før ankomst og få 5% nettrabatt. Begrensninger på antall besøkende i familieparker og lekeland. Det blir regulert innslipp og et makstak på antall gjester i sommer. Bestill Olas Superpakke eller billetter online og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark i sommerferien.

TILBUD OG PAKKER FRA HAFJELL HOTELL

Olas Superpakke

Olas Superpakke

Overnatting hos Hafjell Hotell og Superbilletter til Lilleputthammer familiepark. Billettene gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedag. Bestill Olas Superpakke og bo midt i "smørøyet" for en perfekt ferie sammen med barna.

  • Frokost
  • Olas Superbillett
TILBUD
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Velg vår populære helpensjon som inkluderer overnatting og beste frokostbuffet i regionen, dagens lunsj på hotellet, Restaurant Kos, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-retters middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
  • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
TILBUD
Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend med vår populære helpensjonstilbud som inkluderer overnatting i dobbeltrom og frokostbuffet, dagens lunsj på hotellet, Restaurant Kos, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-retters middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
  • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
TILBUD

Finn veien til Hafjell

Klikk her for kart