Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer forskjellige tapas som catering. Se våre tapasretter og menyer.

Tapasmeny

Tapas El Classico Kr 375,- pr person (minimum 10 personer)
Albondigas av lam med mojo rojobakte amandinepoteter 
Chorizopølse 
Serranoskinke & honningmelon 
Sankta Kristina pølse 
Manchego 
Tomatsalat med marinert fetaost 
Marinerte oliven 
Focaccia 
Tapenade 
Aioli
       
Chef`s Tapas Kr 475,- pr person (min 10 pers.) 
Albondigas av lam med Mojo rojo 
Bakte Amandinepoteter & Pimentos de Padron 
Scampi Diablo 
Tigerwings 
Dadler med bacon 
Serranoskinke & Manchego 
Tomat & melonsalat 
Manchego 
Marinerte oliven 
Focaccia libabrød 
Hummus 
Tapenade 
Aioli

Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge! Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.

Generelt Priser: 
Alle priser er oppgitt per person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved  spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- per utkjøring i Øyer. Ekstra transportkostnad dersom levering til Lillehammer og Gausdal.

Betaling: 
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. 
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr: 
All mat leveres i  bakker og termokasser.  Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.