Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer tapas som catering. Se våre tapasretter og meny. Send forespørsel eller bestilling til kjøkkensjef Roger Herold [email protected]

Tapasmeny

Chefs Tapas
475,- p.p (min 10 pers.)
Varmt:
Albondigas med Mojo rojo (4 p.p)
Saltbakte småpoteter (6 p.p)
Chorizo semicurado (50 g p.p)
Scampi Diablo (4 p.p)
Saltristede Padrones (3 p.p)
Kaldt:
Potettortilla (50 g p.p)
Manchego (30 g p.p)
Serrano (30 g p.p)
Chorizo (30g p.p)
Marinert sopp
Oliven
Aioli
Foccacia


Plukkbuffé
375,- p.p (min 10 pers.)
Varmt:
Saltbakte småpoteter (6 p.p)
Tigerwings (4 p.p)
Sliders med pulled pork og srirachamayo (2 p.p)
Mais kolbe med chimmichurri og parmesan (2 biter p.p)
Sticky ribs ( 2 p.p)
Kaldt:
Caesarsalat
Blue cheese dip & stangselleri
Marinert sopp
Oliven
Aioli
Foccacia
Spekemat
255,- pr person (min 10 pers.)

Fenalår (30g p.p)
Spekeskinke (50 g p.p)
Morpølse (30g p.p)
Elgpølse (30g p.p)
Potetsalat
Eggerøre
Rømme
Flatbrød
Brød
Smør
Rømmegrøt i tillegg
(2,5 dl m. smeltet smør, sukker og kanel)
75,- pr person


3 Retters meny Bestselger’n

Skogsoppsuppe med baconcrunch og foccacia
Inneholder: melk, hvete
*
Hjortefilet med Madeira- og blåbærsaus, Mandelpotetpuré
og stekte rotgrønnsaker
Inneholder: Melk, selleri
*
Brunostpannacotta med blåbær
Inneholder: Melk
565,-

3 Retters meny Klassikern
Toast Skagen
Inneholder: Hvete, melk, skalldyr, egg sennep
*
Helstekt ytrefilet av norsk okse,
Idaho poteter, grønnpeppersaus tilsmakt cognac,
sautert sopp og asparges
Inneholder: Melk
*
Sjokolademousse med peppermarinerte jordbær
Inneholder: Melk
565,-

Gryteretter

Viltgryte (350g) med potetmos, salat, tyttebær. Flatbrød og smør.
Inneholder: Melk, Rug, hvete, havre
255,-
Finnbiff (300g) med potetmos, gulrøtter, tyttebær. Flatbrød og
smør.
Inneholder: Melk, rug, hvete, havre
285,-

Generelt
Priser:
Alle priser er oppgitt per person og inkl. mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring.

Betaling:
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale.
Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss.

Utstyr:
All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers
gjenskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr
termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.
Avbestillingsrutiner catering/selskap:

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 3 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.

Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.