Trenger du tapas catering i Lillehammer regionen. Hafjell Hotell leverer tapas som catering. Se våre tapasretter og meny.

Tapasmeny

Chefs Tapas 475,- p.p (minimum 10 personer) 
Varmt: Albondigas med Mojo rojo (3 p.p), bakte småpoteter med aioli (5 p.p), Chorizo semicurado (50g p.p), Scampi Diablo (3 p.p), Tigerwings (3p.p), Saltristede Padrones (3 p.p) 
Kaldt: Potettortilla (50g p.p) Manchego (30g p.p) Serrano (30g p.p) tomat og vannmelonsalat, Oliven Tapenade, Hummus, Libabrød, Foccacia 

Cateringmeny 
Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken bærekraftig. Velkommen til vårt kjøkken med røtter i skandinavisk matlaging , med inspirasjon fra hele verden. 
 
Roger H Kjøkkensjef 
 
Vi ordner gjerne vegetariske og veganske alternativer og  tillrettelegger for allergikere. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål. Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk i ditt kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv omgås gjestene dine? 
 
Pris kokk: 500,- per time Pris servitør: 500,- per time. Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss. 
 
Generelt 
Priser: Alle priser er oppgitt per person og inkl.  mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 600,- pr utkjøring. 


Betaling: Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss. 

Utstyr: All mat leveres i bakker og termokasser. Disse MÅ leveres tilbake til Hafjell Hotell AS, dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selgers gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- pr termokasse. Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.