Home

Skistall

Hund

Miljøfyrtårn

Skibuss

Jobb

Ladestasjon

Universell utforming
Treningsrom i Øyerhallen

Treningsrom

Øyerhallen har fått styrke og treningsrom. Våre gjester kan bruke treningsrommet mot å kjøpe kort i resepsjonen på Hafjell Hotell. Apparater i styrkerommet er følgende: 2 tredemøller, 2 spinningssykler, 1 romaskin, 1 ryggtrener, benkpress med stang og vekter, knebøy ”Cage” med stang og vekter, beinpressapparat, nedtrekk og sittende roing apparat, ”cablepully” multiapparat og skråbenk med manualer. Det er satt opp øvelsesforslag til hvert apparat. De henger på veggen ved apparatene. Kr. 50.- per gang for inngang til treningsrommet. Øyerhallen er lokalisert 200 meter fra Hafjell Hotell

  • Treningsrom
Lekerom

Lekerom

I løpet av våren blir det bygget et nytt lekerom for våre yngste gjester. Det nye lekerommet finner dere i Åttekanten rett ved restauranten. I tillegg har hotellets gjester tilgang til Lekeland Hafjell i noen timer etter at lokalet har stengt for dagen.  Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. Bli gjerne med barnet til Lekeland Hafjell siden det ikke er betjent etter ordinær åpningstid. 

  • lekerom
Handikapptoalett

Universell utforming

Hafjell Hotell har handikapptoalett ved peisestuen, teleslynge i resepsjon og møterommene, samt at det meste av våre matretter er laktose eller glutenfrie. Både resepsjonen, biblioteket, peisestuen, øyersalen, hafjellsalen og restaurant med stuene er på samme plan. Det er enkel fremkommelighet mellom disse fasilitetene. Fra parkeringsplassen er det egen ramp ved inngangen mot E 6.  Her kan rullestolbrukere komme direkte inn mot restauranten.

  • Universell utforming
Ladestasjon

Ladestasjon

Hafjell Hotell har ladestasjon for el og hybridbiler lokalisert ved parkeringsplassen mot E 6. Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype.

  • Ladestasjon
Jobb

Jobb

Hafjell Resort har som mål å være best hva angår service og kvalitet. For at vi skal klare dette må vi ha medarbeidere i alle funksjoner som er kvalitetsbevisste, resultatorienterte og som trives med å sette gjesten i sentrum og gi «det lille ekstra». «Vi gjør forskjellen» Vi har ingen ledige stillinger akkurat nå, men send oss gjerne en åpen søknad på: [email protected] Hafjell Resort består av Hafjell Hotell, Hafjell Lodge, Hafjell Event, samt Hafjell Resort (leiligheter og hytter) Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell har eget opptak av sommeransatte.

  • Jobb
Skibuss

Skibuss

Hafjell Alpinsenter, Hafjell Hotell, Hunderfossen Hotell og Scandic Hafjell samarbeider om en gratis skibuss til det beste for gjestene som bor like utenfor skibakken. Skibussen er et tilbud til hotellgjester som bor på Hunderfossen Hotell, Hafjell Hotell og Meetingpoint Hafjell og som ønsker å stå på ski i Hafjell Alpinsenter. Bussholdeplass mellom hotellene samt busslommen ved Hafjell Alpinsenter. Skibussen mellom hotellene og Hafjell Alpinsenter har en daglig avgang fra jul til og med påsken og er gratis for hotellets gjester. Retur om ettermiddagen. Skibussen er finansiert av hotellene og Hafjell Alpinsenter.

  • Skibuss
Miljøfyrtårn hotell

Miljøfyrtårn

Hafjell Hotell ble miljøsertifisert som miljøfyrtårn vinteren 2011 etter langsiktig arbeid og samarbeid med Lillehammer miljø, Oppland fylkeskommune og Øyer kommune. For Hotellet har det betydning at det skal være minimalt bruk av engangsartikler som for eksempel plastglass. Hotellet har fokus på energistyring, avfallssortering og HMS arbeid overfor ansatte i bedriften.   Hotellet bruker miljømerkede produkter i rengjøring og jobber aktivt med å innføre økt bruk av økologiske matvarer i sine retter. Hotellet er med på å finansiere gratis skibuss i destinasjonen for å minske bilforbruket og dermed gjøre Hafjell mer miljøvennlig.

  • miljøfyrtårn
Hund på hotell

Hund på hotell

Mange vil ta med seg hunden eller katten på reise og nå gjør vi det enklere for hunde og katteeiere på Hafjell Hotell og på utvalgte leiligheter på Solsiden og Sørlia.   Hafjell Hotell har reservert to dobbeltrom for gjester som har med sine hunder eller katter. Et tillegg i pris på kr 200.- for oppholdet går til ekstra rengjøring av rommet.   Hafjell Resort har også reservert leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia for gjester som ønsker å ha med seg hund eller katt.   Når du bestiller rom på Hafjell Hotell husk å gi beskjed at dette inkluderer hund eller katt. Hund eller annet kjæledyr må ikke tas inn resepsjon, restaurant eller peisestuen. Det er tillatt å ha med førerhund i hotellets  fellesfasiliteter, men prøv å begrense dette til et minimum pga. hensyn til andre gjester og fare for allergi. Ikke forlat kjæledyret alene over lang tid på rommet til Hafjell Hotell eller leiligheten på Solsiden eller Sørlia. Hund eller andre kjæledyr skal ikke ligge i møbler eller senger. Pris: Kr 200.- ekstra for oppholdet

  • Hund
Skistall

Skistall

Hafjell Hotell har skistall i glassbygget midt i hotellet og ikke langt unna resepsjon, peisestue og hotellrommene. Her møtes man på ettermiddagen for en hyggelig prat med andre hotellgjester. Skistallen på hotellet er romslig og her kan du som gjest låse inn dine ski etter en lang dag i skibakkene i Hafjell. Du betaler kr 100.- i depositum for en hengelås i resepsjonen.

  • skistall