Heim

Hafjellsalen

Hafjellsalen

Øyersalen

Konferense på Hafjell

Oppsett konferanse

Lunsj

Biblioteket

Sittegruppe

Peisestuen

Sittegruppe

Sofagruppe

Middag i Hafjellsalen

Biblioteket

Frukt i møterom

Teleslynge

Biblioteket

Hafjell Hotell har et koselig oppholdsrom som kalles biblioteket. Her kan våre gjester slappe etter en lang konferanse. Biblioteket ligger mellom peisestuen og Øyersalen konferansesal. Biblioteket har hyggelige sofagrupper og her finner du selvsagt bøker som du kan kose deg med. Biblioteket kan brukes til grupperom eller mottagelser i forbindelse med et arrangement. Her har du en hyggelig ramme for gruppen din.  Biblioteket som ligger i tilknytning til Peisestuen kan åpnes slik at den blir en forlengelse av lokalet. Her kan man enten sitte i stillhet og nyte en god bok, spille spill eller kort sammen med venner og kolleger. Biblioteket benyttes ofte i konferansesammenheng når det skal gjennomføres gruppearbeid. Biblioteket er delt opp i salonger som gjør at man uskjenert kan diskutere uten forstyrrelse av andre. Fra Biblioteket har du kort avstand til baren i peisestuen og hotellet terrasse.

  • Biblioteket

Dagpakke

Hafjell Hotell ligger sentralt i Oppland, slik at du får effektive dagmøter hos oss.  Kort avstand til Mjøsområdet med byene Lillehammer og Gjøvik.  For kursdeltakere fra Gudbrandsdalen er det lett tilgjengelig. Hotellet har stor parkeringsplass som er gratis. Kontakt oss for bestilling av dagpakke på [email protected]   DAGPAKKE Møterom med standard AV-utstyr Kaffe, te og vann i møterommet Lunsj Trådløst internett Kr 395,-   GJESTEGÅRDENS DAGPAKKE Møterom med standard AV-utstyr Kaffe, te og vann i møterommet Frukt i møterommet Lunsj Trådløst internett Kr 445,-   GJESTEGÅRDENS DAGPAKKE DELUXE Møterom med standard AV-utstyr Kaffe, te og vann i møterommet Frukt i møterommet Lunsj Kake til ettermiddagskaffen Trådløst internett Kr 495,-

  • Dagmøte

Hafjell Event

Hafjell Event tilbyr spennende aktiviteter for kick off, firmaturer og konferanser i basecampen sin kun 100 meter fra hotellet. Hafjell Event er samarbeidspartner med Hafjell Hotell. Basecamp Lilleputthammer finner du innerst inne i Lilleputthammer hvor det er aller mest intimt og hyggelig. Selskapet har en gapahuk som står hele året hvor de har reinsskinn og varmelamper. Utenfor gapahuken kan man tenne bålpanner for ekstra kos. Musikk er også noe som er med på å sette stemningen i basecamp. Det er i basecamp de hyggelige samtalene foregår.  Hafjell Event har muligheter for matservering i basecamp etter aktivitetene, noe som er med på å runde av dagen. Hafjell Event har skjenkebevilling slik at de kan servere drikke til maten.

  • Hafjell Event

Hafjellsalen

Hafjellsalen

Hafjellsalen

Hafjellsalen på 200 m2 er vårt største konferansersal og kan deles i to mindre saler Hafjellsal A og Hafjellsal B. Hafjellsalen med tilstøtende grupperom og pausearealer utgjør en hyggelig ramme rundt arrangementer på opptil 150 personer. Pausearealer, toaletter, terrasse og andre servicefunksjoner i umiddelbar nærhet.  I Hafjellsalen finnes det takmontert prosjektor mot midtstilt lerret. Dessuten takmontert prosjektor midt i salen som hjelpeprosjektor med frontprosjektor. Det er takmonterte PA-høytalere for tale og musikk. Miksebord for lyd. 1 stk. fastmontert trådløs håndholdt mic, 2 stk fastmontert mygg med headset, x-antall faste håndholdte mic. Vår arrangementsansvarlig på hotellet hjelper deg gjerne med det praktiske. Det er viktig å innhente informasjon om deltagerne med tanke på særlige behov knyttet til eksempelvis ulike former for allergier. Ta kontakt med oss for mer informasjon og eventuelt et pristilbud på kurs og konferanser.   Tekniske detaljer Hafjellsalen Max antall 200 Kino 200 Klasse 150 U-bord 60 Antall kvm 215 Gulv: Teppe Prosjektor: Ja Lerret: 2 stk Ventilasjon: Ja Trådløs internett: Ja Teleslynge: Ja Overhead: Ja Whiteboard: Ja Dagslys: ja  

  • Hafjellsalen
  • konferanse

Peisestuen

I vår hyggelige peisestue på Hafjell Hotell kan du slappe av i stille og rolige omgivelser foran knitrende peisvarme. Dette er samlingsplassen etter en lang dag i et møte på hotellet eller en heftig dag i skibakkene i Hafjell Alpinsenter.  Om kvelden samles våre gjester gjerne i peisestuen for å oppsummere dagen, og for å planlegge neste dags aktiviteter.  Like ved Peisestuen finner du også oppholdsrommet Biblioteket og i nærheten er det toaletter inkludert handikaptoalett. Lett adgang slik at peisestuen er rullestolvennlig.   I Peisestuen samles gjestene etter endt middag. Der kan man slappe av i en hyggelig atmosfære, mens man ser på gode programmer på vår storskjerm, dele dagens opplevelser med venner og kjente, eller rett og slett bare vil se på livet. Peisestuen er også stedet for å samle gruppen for å danse, oppleve livemusikk og nyte kvelden ut i de små timer. Passer godt for små og store grupper.   Velkommen inn i varmen!

  • Peisestue

Øyersalen

Øyersalen som vi kaller vårt nye møterom kan brukes til seminarer, konferanser, bryllyp og konfirmasjoner. I møterommet finnes det to prosjektor, to lerret, whiteboard og trådløs internett. Øyersalen har kapasitet til 80 personer og kan benyttes som festsal. Rullestolvennlig lokale med teleslynge. Øyersalen har kapasitet til 80 personer og kan benyttes som festsal. Som konferansegjest på Hafjell hotell får du personlig oppfølging under konferansen eller møtet. Alle våre møterom er lyse og luftige og er utstyrt med standard teknisk utstyr og prosjektor. Øyersalen konferansesal på 100 kvm er det nyeste møterommet på Hafjell Hotell. Øyersalen har plass til 80 personer i kinooppsett. Både lokalet og utstyret er av høy kvalitet. Tekniske detaljer Øyersalen Kino: 80 Klasse: 60 U-bord: 30 Runde bord: 50 Gulv: Teppe Ventilasjon: Ja Lerret: 2 Prosjektor: Ja Whiteboard: Ja Trådløs internett: Ja Teleslynge: Ja Takhøyde: 290 cm Antall m2: 90 Dagslys: Ja I tilknytning til konferansesalen finnes det pausesareal med sofagrupper og toaletter. Du kan gå rett ut til vår terrasse og det er god dagslys i lokalet.

  • Øyersalen