Heim

Hotell i Hafjell

Hafjell Hotell med alpinsenter

Hafjell Hotell

Bestill årets juleferie på Hafjell Hotell

Opplev julen hos oss

Beste hotellfrokost i Oppland

Beste frokost på hoteller i Oppland

Jul på hotell

Peis

Peisestue

Lunsj

Biblioteket

Hotell ved Hafjell alpinsenter

Hafjell Hotell er kun 600 meter fra Hafjell alpinsenter. Hvis du er på jakt etter hotell for ditt opphold eller julebord i Lillehammer-regionen er Hafjell Hotell et godt valg. Hotellet er lokalisert kun 100 meter fra Lekeland Hafjell. Gratis skibuss om vinteren fra hotellet til skibakken.

Twinings Best Breakfast kårer i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost.

PAKKER

Weekend i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hotellweekend i Hafjell med vår populære helpensjonstilbud i helger som inkluderer overnatting i dobbeltrom og frokostbuffet, dagens lunsj på hotellet, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-rettes middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet. Velkommen til hotellweekend på Hafjell i 2018.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
  • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
PAKKER
Hotellferie i Hafjell

Hotellferie i Hafjell

Bo og spis godt på Hafjell Hotell i vinter. Velg vår populære helpensjonstilbud som inkluderer overnatting i dobbeltrom og frokostbuffet, dagens lunsj på hotellet, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-rettes middag om kvelden i restauranten på hotellet eller rikholdig buffet. Det er nå kun få ledige rom over jul og i romjulen. Vi anbefaler at dere bestiller snarest mulig.

  • Frokost
  • Dagens 3-retters middag
  • Dagens 1-retters lunsj (lunsjbillett)
PAKKER

Our Instagram

Vi gratulere med dagen🇳🇴Velkommen til oss😄🇳🇴 Buffet serveres fra kl 12.00 - 19.00😄Oppussingen av resepsjonen er påbegynt og alle hjerter gleder seg😄 #oppussing #gledeross #resepsjonVi ønsker brudeparet tillykke med dagen, og velkommen til bords😄🥂#bryllup #hafjell #gratuleremeddagenHafjell❤️ #visitlillehammer #hafjell #winter #sunsetMartyna, Jarka og Rita ønsker gjestene velkommen👯🎄 #visitlillehammer #hafjell #flinkeservitørerBåde varmt&kald buffet👍🍴🎅🏼 #flinkekokker #hafjell #visitlillehammerHer skal alle kunne finne seg noe godt å spise!🍴🐟🍷🎉 #lutefisk #visitlillehammer #flinkekokkerDeilig pinnekjøtt og masse annet snadder finner du på vår julebordsbuffet🍴🍻🍗👏 #visitlillehammer #julebord #hafjell #flinkekokker