Julecatering meny

Hafjell Hotell tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god julemat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge. Vi tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.

Leie kokk

Bestill kokken hjem eller til hytta! Hvorfor ikke ha en profesjonell kokk på ditt eget kjøkken og en servitør til å servere maten mens du selv slapper av med gjestene dine?

Pris kokk: kr 500,- per time. Pris servitør: kr 500 ,- per time Vi har kun personal til utleie ved kjøp av catering fra oss.

Forrett
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melk

Hovedrett
Ribbe, medisterkake, julepølse, saus, poteter og rødkål/surkål Inneholder: egg, melk

Dessert 
Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk kr 395,- per person

Hovedrett servert 2 ganger kr 75,- per person

Forrett 
Rakfisk servert med lefse, rødløk, rømme og mandelpotet Inneholder: fisk, gluten, melk

Hovedrett 
Pinnekjøtt, vossakorv, potet og rotstappe Inneholder: melk

Dessert 
Multetiramisu Inneholder: egg, gluten, melk kr 445.- per person

Hovedrett servert 2 ganger kr 105,- per person

Julebord

Kald mat
Røket laks (30 gram) med eggerøre, kjøkkenets gingravede laks (30 gram) med sennepsaus, sylte (30 gram) og grov sennep, rakfisk (50 gram) med rømme, rødløk og purre, Gjestegårdens roast beef (50 gram) med hjemmelaget potetsalat, lefse, brød, flatbrød og smør Inneholder: fisk, sennep, egg, melk, gluten

Varm mat 
Ribbe (3 biter per person), medisterkaker (2 stk), julepølse (1 bit), surkål, rødkål. tyttebær, mandel potet og ribbefett Inneholder: egg, melk

Desserter 
Riskrem med rød saus, multekrem med krumkake Inneholder: melk, gluten

595,- per person

Tilvalg pinnekjøtt (250 gram per person) med tradisjonelt tilbehør Inneholder: melk kr 145,

Generelt
Priser: 
Alle priser er oppgitt per person og inkl mva. Vi forbeholder oss retten til endringer i prisene ved spesielle bestillinger og prisoppgang hos våre leverandører. Den avtalte prisen er de prisene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transport kr 1 000,- pr utkjøring.

Betaling: 
Bedriftskunder: 10 dager fra gjennomført catering eller etter avtale. Privatkunder: Betaler med bankkort/ Visa ved leveranse. Vi har bankterminal med oss!

Utstyr: 
All mat leveres i bakker og termokasser.  Disse må leveres tilbake til Hafjell Hotell AS dagen etter levert catering. Kjøper er ansvarlig for å erstatte selger gjenanskaffelseskostnad for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 3 dager etter levering eller som er ødelagt ved tilbakeleveringen. Pris for ikke levert er kr 200,- per termokasse.  Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris.

Last ned julecatering