Julebord i Hafjell

Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som tilbyr førjulsstemning og deilig julemat. La årets julebord i Hafjell bli en annerledes opplevelse. Ute daler snøen, inne jobber kokkene iherdig med å klargjøre vårt store julebord, i gapahuken til Hafjell Event eller i peisestua på hotellet nyter dere ett glass godt drikke mens kvelden enda er ung. Etter et muntert og godt måltid med julemat avsluttes kvelden med levende musikk og i Peisestuen er det god stemning til ut i de små nattetimer.

I Lillehammer regionen vil det være mange spennende arrangementer før jul. World cup i langrenn, julemarked i Lillehammer sentrum og på Maihaugen for å nevne noe. Reis på julebord til Hafjell og opplev snø og julestemning.

Hafjell Alpinsenter har åpent store deler av anlegget og på Øyerfjellet er langrennsløypene preparert og klare for skiløpere. Dersom det er ønske om catering til en hytte i forbindelse med julebord anbefaler vi dere å kontakte oss i god tid. 

Julebordsweekend

Julebordshelgen 22.november - 24.november
Julebordshelgen 29.november - 1.desember
Julebordshelgen 6.desember - 8.desember

Musikk til julebord på Hafjell Hotell

Party Express spiller 22. og 23. november 
Rolf & Jarle Band spiller 30.november
Trubadur Kent Adriansen spiller 7. desember 

Husk at på Hafjell Hotell får du en av de beste hotellfrokostene i Oppland.

Pris for julebord for ikke boende er kr 579.- per person. Julebordsbuffett serveres fra klokken 18.00 - 21.00.  Musikk fra klokken 22.00

Julelunsj buffet

I tillegg har vi julelunsj med utvalgte juleretter på søndager klokken 13.00 - 18.00

24.november, 1.desember og 8.desember.  Pris kr 345.- for voksen, 6 - 12 år kr 173.- og barn under 6 år gratis.

For tilbud på julebord ta kontakt med Restaurantsjef Arve Engedal [email protected]