Julebord på Hafjell Hotell

Mange er nok i tenkeboksen om de i det hele tatt skal ha julebord i år, og det er ikke vanskelig å forstå. Men i disse annerledes tidene har alle behov for ett avbrekk fra den nye hverdagen, ett sosialt selskap med snev av normalitet, god mat og drikke og mye kos. Da skal dere vite at vi står klare til å servere nettopp det.
I år selger vi julebord pr meter, og uansett hvor mange meter julebord du og din gruppe/ trenger, har vi fasilitetene og kompetansen til å være vertskap for dere. Hotellet har flere små og store lokaler man som gruppe kan reservere. 

Du kan også booke julebordsweekend med overnatting og julebord.

Hva med å reservere hele hotellet kun til din gruppe?

Kun dere på hele hotellet, uten å måtte ta hensyn til andre! Ønsker man å reservere hele hotellet med overnatting kan dette gjøres utenom ordinære julebordshelger.  Altså, dere kan selv velge hvilken dag i uken dere vil komme, og hvilken underholdning dere ønsker! 
For hos oss får du det akkurat som du ønsker.

Det er tillatt med inntil 200 personer i ett selskap hos oss, men i disse covd-19 tider, har vi satt en begrensning på 100 personer. Selskaper og julebord går under «arrangert selskap» og ikke som privat fest hvor begrensningen nå ligger på inntil 20 personer.

Vi tar smittevern på alvor, og god informasjon rundt dette vil hjelpe hele gruppen med å senke skuldrene før, under og etter feiringen – og du og din ansatte kan samles til ett hyggelig og trygt julebord i år også.

Smittevern julebord

Vi har under satt opp noen viktige punkter å huske på:
•    Hold 1 meters avstand for din og andres sikkerhet til enhver tid.
•    Vi oppfordrer alle våre gjester til å oppholde seg ved sitt tildelte bord og sammen med sin gruppe.
•    Hvert bordoppsett er optimalisert etter informasjon fra arrangør for å ivareta smittevern på best mulig måte.
•    Man bør ikke ha flere gjester ved bordet enn hva det er dekket til.
•    Gjestene dine kan få sin egen meter, og all servering av drikkevarer skjer ved bordene, slik at ingen mingler i baren.
•    Vi desinfiserer alle lokaler kontinuerlig og har selvfølgelig ett ekstremt fokus på hygiene i alle avdelinger.
•    Antibac er tilgjengelig i alle lokaler og vi slipper ikke inn flere i lokalene våre enn det som er forsvarlig.

Våre julebord arrangeres på lørdager og konseptet er i år litt annerledes enn vanlig, men maten er minst like god:
•    Forrett – serveres ved bordet på tallerken
•    Hovedrett/ varmmat – serveres fra buffet i mattorget, med assistanse av våre kokker, og vi oppfordrer til å holde avstand og benytte antibac på vei inn og ut. 
•    Dessert – serveres fra buffet i mattorget på samme måte som hovedretten og de samme huskereglene brukes der.

Adventstiden på Lillehammer og Hafjell

I Lillehammer regionen vil det være mange spennende arrangementer før jul. World cup i langrenn, julemarked i Lillehammer sentrum for å nevne noe. Reis på julebord til Hafjell og opplev snø og julestemning.

Hafjell Alpinsenter har åpent store deler av anlegget og på Øyerfjellet er langrennsløypene preparert og klare for skiløpere. Dersom det er ønske om catering til en hytte i forbindelse med julebord anbefaler vi dere å kontakte oss i god tid. 

Julebordsweekend 2020

20. - 22.november
27.- 29.november
4. - 6. desember
11. - 13.desember

For tilbud om julebord ta kontakt med F&B Manager Roger Herold [email protected]

Husk at på Hafjell Hotell får du en av de beste hotellfrokostene i Oppland. Julebordsbuffett serveres fra klokken 18.00 - 21.00.