julaften på hotell

Julaften på Hafjell Hotell

Menyen på julaften er tradisjonell norsk julebord med stor julebuffet for hotellets gjester og alle andre som ønsker å oppleve julaften på Hafjell Hotell. På julaften er det over 150 gjester på hotellet som kommer til å kose seg med julebordet. Mange av gjestene er også fra andre overnattingsbedrifter og hytter i Hafjell.

Meny julaften på Hafjell Hotell

Crabstick, hummer, rakfisk, røkt laks, gravet laks, pepperlaks, blåkveite, roastbeef, sylte, kalkun, spekemat, pølse og skinke. tomatsalat, potetsalat, blandet salat, sylteagurk, rødbeter, tyttebær, sennep, brød, lefse, flatbrød og smør.

Varmmat julaften

Stekt ribbe, julepølse, vossakorv, kjøttkaker, rødkål, surkål, pinnekjøtt, kålrotstappe, lutefisk, bacon, ertestuing og mandelpotet.

Desserter
Riskrem, rød saus, kransekaker, karamellpudding, multekrem, friske bær og bløtkake.

Pris: kr 565.- for voksne
Pris: kr 270.- for barn fra 7 – 12 år
Gratis for barn under 0 – 6 år

Program julaften

15.00 Kaffe, varm saft og kaker i Peisestua.
15.30 Julaftensgudstjeneste i Øyer kirke
16.00 Frist for levering av julepakker i resepsjonen for senere utlevering av julenissen. Inntil 2 pakker pr gjest, som merkes svært godt med navn og romnummer
17.00 Tradisjonell julebuffet serveres.
18.00 Barne tv/ barnefilmer vises i lekekroken. Levende musikk og gang rundt juletreet. Julenissen kommer til hotellet. Kaffe, varm saft og kaker i Peisestua
19.00-21.00 Lekeland åpent for barna - ubemannet, voksne må være med.

Velkommen til Hafjell Hotell på julaften!

Julebordet på julaften er inkludert i prisen dersom du bestiller helpensjonstilbudet vårt over julen.