Familiepakke Hafjell Hotell

Inkludert er Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark under hele oppholdet fra ankomstdag, under oppholdet og avreisedag. Det er begrenset antall billetter til Lilleputthammer for sommeren 2021 og mange dager i juli måned er utsolgt. Hafjell Hotell har egen kvote på Olas superbilletter så med vår familiepakke er du sikret plass i parken.

Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark.  Hotellet ligger 3 km fra Hunderfossen og 600 meter fra Hafjell Bike Park og gondolen. 

Hotellet har dobbeltrom med stor sovesofa, familierom med dobbeltseng og køyseng og romslige suiter som passer for familier. Kos dere i peisestuen etter en lang dag i familieparken eller ta en rusletur til Øyer sentrum der det finnes butikker.  I peisestuen er det også en lekekrok.  I tillegg finnes det et eget lekerom rett ved restauranten.  Hotellet serverer også sommerbuffet fra 25.juni til 8.august.
 

Hotellet for familien

Hotellet for familien i sommer

Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer. Dere kan besøke Lilleputthammer så mange ganger dere ønsker under oppholdet.