Familiepakke Hafjell Hotell

Inkludert er Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark under hele oppholdet fra ankomstdag, under oppholdet og avreisedag. Det er begrenset antall billetter til Lilleputthammer for sommeren 2021. Hafjell Hotell har egen kvote på Olas superbilletter så med vår familiepakke er du sikret plass i parken.

Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark.  Hotellet ligger 3 km fra Hunderfossen og 600 meter fra Hafjell Bike Park og gondolen. 

Hotellet har dobbeltrom med stor sovesofa og romslige suiter som passer for familier. Kos dere i peisestuen etter en lang dag i familieparken eller ta en rusletur til Øyer sentrum der det finnes butikker.  I peisestuen er det også en lekekrok.  I tillegg finnes det et eget lekerom rett ved restauranten.

Slik situasjonen er nå med fokus på smittesituasjonen blant barn og unge, er vi usikre på om det vil være mulig eller forsvarlig å åpne Lilleputthammer Familiepark i slutten av mai. Hafjell Hotell har derfor besluttet å ikke forlede noen til å kjøpe Olas Superbillett og planlegge besøk i Lilleputthammer Familiepark i perioder hvor det er usikkert om Lilleputthammer familiepark er åpen. Lilleputthammer har første åpningsdag lørdag 12.juni 2021.

Derfor anbefaler Hafjell Hotell Olas Superpakke med ankomster tidligst fra og med den 11. juni.
 

Hotellet for familien

Hotellet for familien i sommer

Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer. Dere kan besøke Lilleputthammer så mange ganger dere ønsker under oppholdet.