Påskeferie er for mange den store avslutningen av en skisesong i Norge. Hafjell har i de senere årene satset stort på påsken med arrangementer og afterski på Gaiastova og Hafjell Lodge. Det er ikke bare gode snøforhold som frister. Hafjell får besøk av kjente artister. I tillegg har utesteder som Hafjell Lodge, Skavlen, Gaiastova og Ryk & Reis afterski i hele påsken. Lekeland Hafjell holder åpent i påsken og der bruker det å være et yrende liv. Hafjell er en av Norges beste skisteder når du skal oppleve påsken. Det er et rikholdig program med livekonserter og arrangementer. I Hafjell blir det konserter med kjente band og artister i påsken.

Påskeprogram 18-21. april

På Midtstasjonen hver dag blir det aktiviteter for alle, med snøvolleyball og rebusløp fra klokken 12-14. Det blir DJ og artister som skaper god stemning fra klokken 12-15 Skjærtorsdag,Langfredag og Påskeaften. Katastrofe, Stisema, Kalle Føtters med flere! Topp stemning på afterski på Gaiastova, Skavlen, Ryk & Reis og Woody’s hver dag.

Besøk facebooksiden for mer informasjon

Tidenes påske på Gaiastova

Gaiastova inviterer til påskefest med arrangementer som garanterer den riktige påskestemningen. Alt er planlagt til minste detalj og Gaiastova satser på årets største fester hele tre dager på rad. Alltid gratis inngang ID: 20 år

18/04 På Skjærtorsdag smeller det med 90´s party, giveaways og kanskje noen overraskelser til dere som drar den helt ut! Dj BIGS setter stemningen med retro beats og effekter dere ikke har sett tidligere. Det er ikke nødvendig å kle seg ut, men beste kostyme vinner billetter til «We Love the 90’s 2019 på Telenor Arena!»

19/04 og 20/04 Langfredag og påskeaften gjentar vi suksessen med Saksofonisten JulySax og DJ BIGS! July er norges råeste på saksofon, og setter virkelig en stemning som får gåsehuden til å sette seg! Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Tilbakekalt fra USA, kommer trubaduren, myten, legenden Tico! Han spiller tradisjonen tro, onsdag 17/4-lørdag 20/4 på terrassen. Så, ta med solkrem og alle venners venner, for dette blir en fantastisk avslutning på sesongen.