Hafjell Hotell

Hundervegen 33

N-2636 Øyer
Book hotellrom


Hafjell Hotell er et hjemmekoselig hotell med god restaurant midt i Hafjell sentrum. Vi er lokalisert 600 meter fra Hafjell Alpinsenter og er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

Hotellet har dobbeltrom og suiter, koselig peisestue, bibliotek, restaurant med intime stuer og lokaler for bryllupsfester, konferanser og seminarer. 

Kontakt oss for et godt tilbud!

Tlf: + 47 61 28 55 50

Fax: + 47 61 28 55 51

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Koordinater

WGS 84:
N 61 14.372', E 10 26.320'

WGS - desimal:
61.23953, 10.43867

EUREF 89:
6790317, 577221

Gå til bookingsiden

Følg oss på Facebook

Stuene og restauranten

Våre koselige stuer og restaurant

Restaurant og stuene Hafjell Hotell
Hafjell Hotell har de siste årene pusset opp alle våre hotellrom, og i fjor var turen kommet til restauranten og fellesarealer. I 2012 ble restaurant, peisestue og bibliotek ferdigstilt seksjon for seksjon.

Restauranten ble gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I restauranten serveres om vinteren dagens middag og faste menyer som varierer dag for dag. I peisestuen har vi pianobar utvalgte dager i løpet vinteren. 
I tillegg har vi festmenyer for spesielle dager som skal markeres.
For kurs og konferansegjester setter kjøkkensjefen sammen en rekke konferansemenyer som rullerer på dager og uker, slik at dere skal få variasjon mellom hvert besøk.


Sosial sammenkomst med jobben, vennegjengen, laget eller foreningen?

Bestill en stue på Hafjell Hotell. Vi har stuer for enhver smak og anledning. Restaurantavdelingen  består av koselige stuer med plass fra 12 til 50 personer:

Familiestua
Finstua
Dagligstua I og II
Gamlestua

Jaktsalongen med langbord for ca. 20 personer.

Viken Sag Hafjell har levert spesialdesignet listverk og panel til den nyrenoverte restauranten. Avdelingen består av flere små stuer hvor det blant annet er brukt panel og listverk produsert av Viken Sag Hafjell. Listene er spesialdesignet i samarbeid med interiørarkitekt og Viken Sag Hafjell til oss på Hafjell Hotell.

 

Alle arealer blir innredet og utsmykket etter inspirasjon fra Øyer og Gudbrandsdalen.

 

I våre hyggelige stuer kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med våre fine utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning.

Fra vårt felles mattorg ”Spiskammerset” serveres en innholdsrik og velsmakende buffet av varme og kalde retter. Kokken vil ofte være tilstede i Spiskammerset, både for å servere varianter av varmmat, men også for å transjere forskjellige typer kjøtt til en kveldsbuffet. Ønskes det en selskapsservering istedet for buffet, kan våre gjester velge fra en velfylt meny.


Før og etter besøket i vår restaurant kan dere slappe av med et glass godt drikke i Peisestuen på Hafjell Hotell, hvor peisen er et naturlig midtpunkt. Her, eller i vår Jaktsalong, kan vi tilrettelegge for musikk og underholdning etter ønske.

 

For bestilling eller visning ta kontakt med resepsjonen eller på tlf. 61 28 55 50