Hafjell Hotell

Hundervegen 33

N-2636 Øyer
Book hotellrom


Hafjell Hotell er et hjemmekoselig hotell med god restaurant midt i Hafjell sentrum. Vi er 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og nærmeste nabo til Lekeland Hafjell.  Prøv også vår cateringmeny.

 

Hotellet har dobbeltrom og suiter, koselig peisestue, bibliotek, restaurant med intime stuer og oppdaterte fasiliteteter for konferanser og seminarer.

 

Hotellet vant Universell utformning reiselivspris for Hedmark og Oppland i 2013.

 

Hafjell Hotell direktor Irene Lien

Kontakt oss for et godt tilbud!

Tlf: + 47 61 28 55 50

Fax: + 47 61 28 55 51

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Koordinater

WGS 84:
N 61 14.372', E 10 26.320'

WGS - desimal:
61.23953, 10.43867

EUREF 89:
6790317, 577221

 

Gå til bookingsiden

Følg oss på Facebook

Transport

Skibuss Hafjell

Hafjell Hotell ligger 15 km nord for Lillehammer i Øyer kommune.  Det er gode bussforbindelser mellom Lillehammer og Hafjell.  Bussen fra Lillehammer går fra holdeplass 7 ved Lillehammer Skysstasjon og turen varer i 20 minutter.  I tillegg har Norway bussekspress ruter som passerer hotellet med holdeplass like ved.

 

For de som reiser med NSB anbefales intercity til Lillehammer stasjon eller Hunderfossen stasjon.  Sistnevnte stasjon trafikkeres av tog til og fra Trondheim og er lokalisert 3 km fra Hafjell.

 

Om sommeren er det også sommerbuss som kjøres mellom Lillehammer via Hafjell til Hunderfossen. Her er holdeplass rett i nærheten av hotellet og Lilleputthammer.

 

  • Skibussen i Hafjell
Skibussen i Hafjell kjører mellom hotellene i sentrum og Hunderfossen, alpinsenteret, butikker og Gaiastova. Det er utvidet tilbud lørdager og i jul, nyttår, vinterferie og påsken. Bussen er et gratis tilbud for skigjester finansiert av reiselivsnæringen i Hafjell. Hafjell skibuss korresponderer med flere av Vinterbussens avganger til og fra Lillehammer. Med skibussen i Hafjell kommer du enkelt og gratis frem og tilbake fra Hafjell Alpinsenter.
 
Busstopp for skibussen i Hafjell ligger kun 100 meter fra hotellet. Avgangene for skibussen i Hafjell passer med åpningstidene i alpinsenteret. Dessuten er det ruter til Gaiastova. Skibussen i Hafjell kjører også like ved Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia. Husk å gi beskjed til sjåføren hvor du skal.HKB-Turbuss Tretten kjører skibussen i Hafjell. Turen med skibussen fra hotellet til alpinsenteret tar 2 minutter. Så du rekker knapt å sette deg på setet før du er fremme ved hotellet.
 
.